Lugnt hemma.

Nu sitter jag här helt själv. Lia är i skolan, Melwin på dagis och Nilo sover. Höll på att frysa till is på vägen till skolan idag. Var ju svinkallt ute. Melwin frös, fick vika upp fuskisen över näsan så bara ögonen syntes. Kinderna var helt röda och iskalla på oss alla.
Det tråkiga är att jag behöver ge mig ut vid lite efter 10 och handla. Hade helst inte velat.. Men så är det. Nilo är på bättringsvägen nu iaf. Får slänga på honom varma kläder. Han sitter ju helt stilla i vagnen. Han var varm och go förut när jag tog upp han från vagnen efter vi lämnat Lia och Melwin iaf.

Har inte tänkt att göra ett skit idag. Tvättar lite bara. Sängarna bäddade, disken är diskad.. Bara lite mat så skiter jag i resten idag. Blir väl att spela lite Mario kart med Melwin i eftermiddag. Han är verkligen jätteduktig på det spelet. Slår oss alla i det spelet ;-) Men det är roligt att spela, kör ju med ratt.

Har suttit och kikat på vitrinskåp på blocket. Finns ju inga, kommer du ut något så säljs det väldigt fort. Kostar ju några tusen att köpa nytt. Har inte lust att slänga ut med så mycket pengar så länge barnen är små. Kan ju faktist hända olyckor.. Bättre då att det är begagnat men i fint skick.

Nä slänga mig i soffan innan jag ska ut och handla.

Börja igen?

Har funderat ett tag på att börja göra lite inlägg i bloggen igen. Var ju länge sedan nu. Har kännt att jag ej haft tid.
Men ibland så finns lite tid.
Nilo är redan 8 månader. Han hoppar runt på rumpan och är på gång med att försöka ställ sig upp. Hon kommer på knä när han håller i något ;-) Längre kan han inte komma. Just nu så är han sjuk, har varit krasslig till och från i en vecka. Nu idag hade han 38,2 på morgonen. Han var kokhet inatt.
Melwin är hemma från dagis idag. Han har också varit sjuk. Men i morgon ska han gå. Hans ben har peppar peppar varit ganska bra. Han hade ont den dagen han började dagis egen efter jul. Sen höll det på några dagar men nu är det lugnt. Hoppas att det kan läka ut av sig självt. Vad ska dom annars göra? Har inte fått något svar faktist.
Lia är i skolan idag, hon går långdag. Vilket betyder att det är lugnt och skönt hemma ;-) Annars bråkar de stora med varandra hela dagarna!!!Ibland blir man lite tokig på dom.

Jag började jobba i december igen. Men bara lite då och då när Mikael är ledig. Så skönt att komma hemmifrån och jobba. Men skönt att komma hem sen igen ;-)
Har ju försökt att komma in och börja läsa till uska. Men kommer ju sjutton inte in. De gick på att de som är längst från arbetsmarknaden kommer in först..
Har sökt lite olika jobb. Får jag något om än bara tillfälligt så får Mikael vara hemma.

Tänkte lägga in lite bilder men har inte en enda bild på denna datorn. Behöver också lägga in bilder från mobilen. Har många hundra bilder så är dax att tömma.

Kommer försöka slänga ut några blogginlägg ett par ggr i vecka iaf.

RSS 2.0