Semester och kanske hörselskada!

Nu har Mikael sin första semester dag utav 5 veckor. Så himla skönt att ha honom hemma så länge. Vi har grejat och varit ute hela dagen. Barnen har stormtrivts med oss båda hemma! Blir samma imorgon. Men på onsdag, torsdag och fredag så ska jag jobba. Så då blir Mikael själv med barnen. Jag skulle kunna tänka mig att någon skulle vilja ge mig lördag och söndag efter som det är kräftans dag då. Så får jag jobba så gör jag det. För jag har änså inget annat för mig. Ska bara gå och kika med barnen och Mikael på fredag kväll.

Lia var hos öron på kss idag. Var nämligen så att hon på BOEL- testet vid 8 månader missade 2 ggr. Så vi blev skickade till öron då och då fick hon godkännt på de testerna. Men så efter som min syster Anna är hörselskadad och kommer bli döv (vet inte när, kan bli i morgon eller om 25 år) så ville dom kolla henne när hon fyllt 4 år också.
Så idag så var vi där då. Lia var jätteduktig. Fick ha hörlurar på sig och varje gång hon hörde ett ljud så skulle hon bygga klossar som till slut blev en gubbe. Hon var så duktig.
Så kommer det stora MEN, hon som gjorde testet ville göra om det, så om ca 2 månader ska vi tillbaka. Detta för att Lia inte hörde ljusa (diskanten) toner på vänster öra! Hon visste inte om detta kunde bero på en eventuell hörselskada eller om bara lia var okoncentrerad just då. Det verkade hon inte vara iallafall.
Så om 2 månader görs allt detta om och de ska göra fler test. Så då om det fortfarande visar samma sak så ska vi få prata med en specialläkare om detta och se vad vi ska göra.
Om det visar sig at Lia har en hörselnedsättning så ska jag kräva att dom gör detta på Melwin också när det blir dax att göra det.
Är så att nästan Alla på min pappas sida har hörselnedsättningar. Min farfar, pappa, 2 farbröder, min faster och då min syster.

Vi hade sen jättemysigt och gick och kikade i lite nya affärer. Sen käkade vi mat ute och åkte sedan hem och tog en prommenad.

Nu ska jag strax gå ner till solariet och sen ikväll blir det potatissallad och grillade revben till en film.

Länge sedan nu.

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade sist. Har haft massor att göra och så har jag jobbat också. Så det har inte funnits någon tid alls till att sitta vid datorn.
Lia tar upp massor med tid just nu. Hon är i fyraårstrotsen. Trodde det varsta var strax innan hon fyllde 4 år. Men dt var bara förstadiet! Nu är allt tvärtemot! Går inte att prata med henne ibland!

Idag är min älskling i halmstad och spelar airsoft. Dom skjuter små kulor på varandra.. Kul kul.. Ne det tycker inte jag. Han kommer hem inatt om han orkar köra bil ikväll. Eller så sover han där i bilen/tält och kommer hem i morgon. Får se hur det blir.
Barnan sover sedan 18.30 så jag såg till så att allt var fixat innan dom somnade. Men tväten och städandet. Så jag har legat i soffan och kikat på film och bara varit. Käkade lite godis som jag inte ätit på flera veckor! Kommer säkert vara toksugen på godis i morgon bara för det. Fick ju värsta abstinensen när jag inte åt godis och fick i mig socker! Det är ju fan värre än snus och att röka ju!

Väntar på ett mail. Får se om det kommer ikväll eller i morgon ,-) Haha.. *Hemlis*

RSS 2.0