Då var man sjuk då..

Inte mycket till jobbande idag inte. Har säkert feber och en hemsk huvudvärk.. Ska slänga mig i soffan och ligga där hela dagen!

Så trött.. Jävla slöfock!

Hmm.. Någon som vill byta kille? Nä.. Men ibland blir man så sur. Har jobbat hela helgen. Kom hem vid 22 igår kväll. Kom i säng 23. Var vaken med Melwin 1 timma inatt, han kom aldrig till ro. Tror han är på väg att bli sjuk. Sen upp vid 5.30 för att gå och jobba vid 7.
Jobbade till 13. Och kom hem, maten var klar (tack för det iaf).. Men det var det enda som han gjort idag typ.

Tvätten hängde torr, kunde iaf plockat ner den och lagt på sängen men inte då.
Jag fick diska allt och plocka iordning i köket.. Han åkte iväg direkt när han ätit.
Melwins rum såg ut som ett bombnedslag, låg bilar i hela storarummet..
Det låg dvd-skivor på hela hallbänken som Melwin rivit ut, det fick jag plocka ihop.
Sängen var inte bäddad.
Fick börja tvätta massa tvätt då tvättkorgarna var fulla. Men först vika in all torr tvätt.
Melwin hade bajsat långt innan maten, men blöjan var inte bytt..
Det är hur skitit som helst på golvet men inte kan han dammsuga..
Ska på kalas till hans syster och jag får slå in paketen, inte ens det kunde han göra!

Och då har han bara haft Melwin hemma från i går eftermiddag!!! Lia kom hem då jag kom hem idag!
Kan man bli mer galen på killar!? Vadå svårt att ta egna intiativ?


Nu är iaf allt gjort utan att dammsuga! Och jag gjorde allt, han åkte ju direkt då vi ätit..

Hundvakt och sova.

Ska nog ha hundarna idag igen i 2 timmar. Anna skolar in Tim och Mikael jobbar. Min mamma och syrra är i Skövde på kss.

Somnade igår vid 20.45, reklamen på idol.. Vaknade idag 6.30.. Vadå sovit länge. Har så där jobbig huvudvärk som jag tror beror på att jag sovit för länge.

Annars idag så händer inte så mycket kul faktist.

Hundvakt..

Gick och lämnade barnen på dagis förut. Mötte min mamma på väg hem, hon ska ju skola in Tim idag. Hon sa att Den nya hunden hade skitit i Annas säng på morgonen och när mamma skulle gå därifrån så tjöt hunden som bara den. Hon ringde Felicia som hämtade hundarna. Men jag sa att det var ju bättre att jag tog dom efter som Felicia ska till sin praktikplats sen och hon hade inte gjort sig i ordning.
Eddie som hunden heter är 8 månader och måste ut ofta för att kissa. Tog en runda med alla tre hundarna innan vi gick in. Eddie vill inte alls kissa när han går i koppel, han är ju en kennelhund.. Så han kissar bara på inhängnaden de har på baksidan av lägenheten. Det var ju så han gjorde förut.
Kan ju bara medela att jag lär ha sett ganska rolig ut då jag var ute och gick med alla tre hundarna. De trasslade in sig i varandra och höll på att fälla mig ett par ggr. Till slut så fick Isaac och Smokey gå fot på ena sidan och Eddie på andra sidan, det gick någorlunda bra iaf.
Fick stänga till så många rum som gick så han inte kissar någon stans.. Men vad kom jag på? Jo, att de 2 mattor som absolut inte går att tvätta och som är dyrast ligger just i hallen och vardagsrummet.. Bra, men jag har iaf en bur som han kan vara i..

Ska sen laga mat till 7 personer.. Får bli korvstroganoff och ris. Lätt och smidigt och pappa kan äta det också (gluten).. Hoppas på att det blir mat över så det räcker till Mikael också. Har inte lust att laga mat igen.
I vanliga fall brukar jag fixa något snabbt och lätt till barnen när de kommer från dagis, typ köttbullar och makaroner, rester, pirog eller så.. Sen lagar vi mat när Mikael kommer hem.
Så idag har jag ingen lust att laga 2 måltider..

Nu vilar hundarna och jag ska nog göra lika så en stund innan det är dax att gå ut med Eddie igen.

Bilder..

Just nu flyttas ett par hundra bilder från min mobil över till datorn. Igår la jag över alla från digitalkameran.. Man hinner lite mer när barnen är på dagis och inte hemma ;-)
Melwin var i helt extas idag. Tim ska börja på hans avdelning på dagis. Anna ska skola in honom nu så 1 timma idag skulle dom vara där.

Får se hur det blir när hon ska gå hem sen. Och i morgon ska mormor med Tim till dagis, Melwin lär tycka att det är konstigt när mormor kommer med Tim och är där en timma, sen går hon hem med Tim utan Melwin.. Sa att de är bara att ringa mig om Melwin blir ledsen eller så.

Nu är bilderna klara iaf.. 



Hotmail...??

Har satt in en annons på blocket om Melwins gamla vagn. Fick ett mail angående om den var kvar. Satte in annonsen idag runt 12.. Men på mailet hon skickade och frågade om den var kvar så stod det på tiden att det inkom vid 09.16 på förmiddagen???!! Måste ju vara fel på hotmail:s klocka eller?

Gött om jag nu skulle få den såld..

Knäppa vi.. bebis ska det....

INTE bli...
Jag och Mikael satt å pratade idag. Helt plötsligt säger han, du vill inte ha ett barn till då? Det komiska i det här var att jag satt och tänkte på just detta tidigare idag. Tänkte att en tredje liten skulle väl inte vara fel. Få vara gravid *UNDERBART*, genomgå en förlossning och sen gosa med en nyfödd liten.
Vi satt och pratade om detta en stund, om vi skulle ge oss på att försöka detta eller ej.

Haha det gick kanske en 30 minuter innan vi hade gett upp och kom på att vi ABSOLUT INTE vill ha några fler barn. Det räcker gott och väl med våra fina barn vi har nu..
Hur kan man ens tänka tanken när vi båda vet innerst inne att vi inte vill.. Eller vill vi det ändå?

Lagar mat..

Sitter nu och väntar på att köttfärssåsen ska bli klar, eller att spaghettivattnet ska koka upp.
Ja, jag blev sugen på köttfärssås bara för att den där blåsta tjejen inte tvättade barnens tröjor på en vecka då de ätit köttfärssås.. Det måste väl börja bli mögligt och grönt eller? BLÄ..

Nu är Melwin vaken sen en timma tillbaka, vi har suttit alla tre och myst i soffan och kikat på Mimmi och Mojje i karibien. Båda barnen tyckte det var kul.


Filmtips

I somras kollade jag och Mikael på film en kväll. Den var helt suveränt bra! Filmen heter Benjamin buttons otroliga liv. Filmen var 2 timmar och 39 minuter.. Men man satt som på nålar och ville vata vad som hände här näst. Bara jag skriver om filmen nu så vill jag se den igen.
Jag kanske ska ta och köpa filmen? Är riktigt sugen på att kolla igen.




”Jag föddes under ovanliga omständigheter.” Så börjar "Benjamin Buttons otroliga liv", som bygger på F. Scott Fitzgeralds novell från 1920-talet om en man som föds åttio år gammal och sedan åldras baklänges. Berättelsen tar sin början i slutet av första världskriget, då Benjamin föds i ett romantiskt New Orleans. Vi får sedan följa honom genom livet – under hans tid till sjöss som gammal man, under bombningarna av Pearl Harbor och då han återvänder hem. "Benjamin Buttons otroliga liv" är en storslagen filmresa i tiden – en stark berättelse om livets glädjeämnen och förgänglighet och om kärlek som går bortom tid och rum.

Hela filmen börjar med en klocka som sätts upp i ett stationshus, den går baklänges!
En helt klart sevärd film enligt mig!



Hur dumma är folk?

Läste en tråd på fl. En tjej undrar varför hon aldrig får bort köttfärssåsfläckar från sitt barns kläder. Folk tipsar men hon tycker inget är bra. Det visar sig att hon låter kläderna ligga en vecka innan hon tvättar dom. Snacka om att de verkligen torkar in då fläckarna! Hehe..
Jag slänger in tvätten direkt i tvättmakinen eller handtvättar om barnen får fläckar på kläderna.







Just nu så sover min Melwin, Lia kikar på tv. De var verkligen trötta båda två. Hade varit i skogen hela förmiddagen med dagis. Melwin gick dit och hem, han hade kämpat som en tok i skogen med att hänga på de stora barnen! Så fort han såg mig utanför dagis så började han gråta av trötthet.. Min stora kille.
Åt bra gjorde båda barnen när de kom hem iallafall.




Melwin innan vi ska på kalas till Tim





Lia innan vi ska på Tims kalas.





Bloggar och blondiner..

Fy, satt och kikade förut på alla stora bloggare som är typ 15-19 år och verkligen blonda. De kastar skit mot varandra och är hur tykna som helst! Undra om de är så i verkligheten?
Jag pratade med syrran om detta en dag. Hon följer dessa bloggar plus några andra som jag också. De är ju verkligen dumma blondiner och ändå läser man deras bloggar hur kan det vara så?
Vad läser ni för bloggar?


kissies.se/
desireenilsson.blogg.se/
blondinbella.se/
paulinadanielsson.blogg.se/
amandavardet.blogg.se/

Kolla vad Melwin gjort..

Detta är Melwin i somras.. Han hade väldigt långt hår.




Så i veckan gjorde vi detta ;-)





Pappa klippte sig ju så då ville Melwin också det. Så duktig och satt stilla hela tiden!

Arg idag!

Dagen började inte alls bra. Melwin vaknade vid 5. Han somnade sent igår så han somnade om. Innan jag ens hunnit upp ur hans säng så kommer Lia upp och börjar "försöka" viska att jag ska komma. Hon öppnar Melwins dörr medans jag är på väg upp ur sängen. Dörren gnäller och Lia pratar då vaknar Melwin igen!
Sa till Lia på skarpen att hon ska lägga sig i våran säng så Melwin kan få somna om.  Men inte fattar hon det utan skriker i ca 5 minuter tills Mikael kommer hem från jobbet. Då gick Melwin upp för han kunde då inte somna om.
Så vi allihopa har varit vakna sen kl 5!

Nu har allt gått tillbaka till rutinerna, Mikael jobbar och barnen är på dagis. Jag väntar på att få ett samtal från mitt jobb. Vill ha mer tider. Har visserligen tid i helgen men jag villl jobba nu!





Lia och Melwin sitter på en traktor i Borås djurpark. Var där i somras.

Bara trött..

Idag vaknade jag före mina små troll. Gick upp och läste tidningen, duschade och käkade frukost. Så snart kommer nog mitt minsta troll tassande kan jag tro. Att jag gick upp beror på att jag stensomnade i Lias säng igår vid 20.30. Så när jag vaknade strax innan 6 så var jag klarvaken, har ju fått den sömn jag behöver!

Annars idag så ska vi nog vara barnvakt till Tim ett par timmar. Anna och min mamma är på väg upp till Mora, eller en bit utanför. De ska hämta en till vovve.. Syrran ska ha en tredje hund. Den var 8 månader och kommer från samma uppfödare som hennes största hund. Annas kille ska jobba sen så vi ska ha Tim här tills min pappa slutar sitt jobb då ska han ta över ;-)
Nu på förmiddagen ska vi till skövde och handla lite mat. Börjar bli tomt i kyl och frys.

Då har man fyllt 24 år!

Igår blev jag ett år äldre... Fick ett par stövlar med en liten klack, dvd-box och lite godis. Sen frukost från julius, en jättegod smörgås! Firades ju av släkten i söndags men fick paketen av Mikael och barnen på min födelsedag. Min mamma kom med en jättegod tårta också. En med vit choklad på och någon sorts smet i mitten.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Det får dagen utvisa. Blir nog att gå ut en stund iallafall. Men det är bara 2,9 grader ute nu. Verkligen höst!


Nä inga koppor..

Lias utslag var bara utslag, inga vattkoppor. De borde ha blivit koppor nu efter 1 dygn. Men det knepiga var att det ser vekligen ut som vattkkoppor innan de blir till själva kopporna! Knepigt värre! Hade gärna sett att de fick det nu, men men. Allt går inte att önska.

Fick mycket fint på kalaset igår. bland annat en Shakti-matta (spikmatta), mysdress, pressentkort, pengar, massa blommor och en fårfäll. Själva ullen var av svärmors egna får! Hon har skickat in ullet och gjort en fäll av det! Luktar verkligen får och inte massa kemikalier.
Maten var uppskattad igår iaf! Tacos med massa olika grejer och till efterätt blev det tårta.

Idag blir det kanske skövde. Mikael ska köpa en grej för sina pengar han fick igår. Jag och Melwin kanske stannar hemma får se..

Kul kväll och vattkoppor?

Oj, vad kul vi hade i fredags. Var inte hemma förrän vid 02.30! Och jag som inte skulle dricka något fick i mig 8 cider.. Blev allt lite lullig ;-)

Nu idag ska vi ha kalas. Jag och melwin hoppade in i duschen på morgonen, Lia kommer in och jag ser fullt med prickar på hennes axlar. Räknar till 7 st. Efter en stund är det 9 st. Sen helt plötsligt var det 10 st! Helt klart att det är vattkoppor. Hon var ju på dagis måndag och tisdag, det stod en lapp på dörren att några barn hade det.
Bara och vänta så Melwin får det också!

Längesen..

Har jobbat, städat och grejjat massor sen sist jag skrev. Mikael har fyllt år. Han fick 2 thishirtar, parfym, dvd-box, handskar, hårklippningstrimmer och lite till.. Kommer knappt ihåg vad jag köpt ju ;-)
Den 9 var Mikael med i västgötabladet. En bild på honom och några andra när de spelade Airsoft. Sen intervjuvade de Mikael, blev ganska mycket faktist ;-)

Igår var jag och barnen i Tibro och hälsade på en gammal kompis till mig som har fått en liten Malva, hon var 4 månader nu. Min mamma var skolkamrat med hennes mamma så de pratar fortfarande. Var kul att träffa henne, dottern och hennes syskon med barn! Sist jag träffade henne så var Lia nyfödd!
Lia lekte jättebra med en pojke som var 8 år. De hade verkligen jättekul.

Idag så ska jag och Mikael på 25-årsfest. Blir säkert ett hundratal personer skulle jag tro. Jag ska iaf inte dricka en droppe. Barnen ska hämtas vid 10 imorgon och sen ska jag jobba vid 16. Dagen efter det ska vi ha kalas för mig och Mikael. Jag fyller ju år nästa vecka.

Kort och varför?

Nu idag så ska barnen till dagis mellan 9-10. De börjar ju inte än på 2 veckor. Men de ska ta kort då de ska vara där en stund. Sen ska Lia till dagis i morgon också, en talpedagog ska komma och lyssna på Lias tal. Hon kan ju inte säga R. Även förut var det tex tjej, hon sa sej.. Men under sommaren har hon lärt sig det ;-) Bara R kvar alltså.

Ställde klockan på halv 7 idag. Barnen skulle duscha och så. Tror ni inte de sov till efter sju. Jag fick väcka dom. Annars andra dagar kan de vakna vid 6.. Men bara för att vi skulle upp så sover dom längre..

Hundtävling.

Om en stund ska jag och barnen bege oss till brukshundsklubben här i stan. Båda mina systrar är med och ska tävla med hundarna. Det var tävling igår och även idag. Tror det var ca 600 anmälda! Är ju skitroligt att kolla på hundarna.
Melwin vill ju inte riktigt vara stilla så länge så jag hoppas att han somnar i vagnen på vägen dit. Lia får cykla så det går lite fortare. Går hon så går man inte så fort ;-)

De får verkligen inte in folk på jobbet nu. Vi ringde som galningar igår kväll efter någon till natten efter som hon som skulle jobbat var sjuk. De fick beordra in Catrin.. Så i morsse ringde telefonen här hemma vid 6.10.. De undrade om jag kunde jobba 7-16.30. Men efter som Mikael inte är hemma idag och mina föräldrar är med Anna och Felicia med hundarna så kan de inte vara barnvakt.
Såg nu för en stund sen att de ringt mig vid 9.. Antar att det är om kvällen eller natten. Får se om de ringer igen.

Nä försöka få mina hulliganer att vara stilla.. De far runt och leker hej vilt just nu..

Skövde och lördagsgodis.

Har nu varit i skövde och handlat mat och lördagsgodis till barnen. Blev en tur till max och käka. Lia åt upp allt sitt, Melwin han åt och åt tills han somnade ;-) Så trött men ändå så hungrig!
Så nu sitter barnen och äter lördagsgodis och kollar på mimmi och mojje i karibien.



Gekås..

Oj, vilken dag vi hade det igår. Kom iväg den tiden vi hade tänkt vilket var kl 6 på morgonen. Det verkligen öste ner precis hela vägen till Ullared. Det tog 3 timmar för vissa partier kunde vi knappt se vägen framför oss!
Väl framme så var det knappt inget folk trots att de hade öppnat för 2 timmar sedan. Vi gick in och handlade, vi bestämmde att vi skulle betala och gå ut och äta sen gå in igen. Sagt som gjort så gjorde vi så.. Åt kinamat, jättegott var det iaf!
In igen och då var det betydligt mycket mer folk. Jag tog bara en korg och gick runt med då. Allt som allt hela dagen handlade jag för ca 3000 kr! Hade inte tänkt riktigt så mycket men det behövdes vekligen!
Fick med nästan allt jag tänkt mig..

Lia fick: Regnställ, Hellokitty tröja, 7 strumpor, 4 trosor, pyjamas, vantar, underställ, hårspännen, prynadskudde med hello kitty, grodspel, bamsespel och ronja rövardotterfilmen.

Melwin fick: Raggsockar, Jeans, thishirt, långärmad tröja, tjock tröja, 5 strumpor, 2 kalsonger, 2 par vantar, pyjamas, prynadskudde med blixten mcqueen, thomas tåget film och en truck med saker till

Till mig:Byxor, Tröja, 2 trosor, 2 strumpor, 2 parfymer, 2 förpackongar hårfärgningsmedel, 4 nya kuddar till sängen och 2 skålar

Mikael fick ett par byxor.. Sen köpte jag massa födelsedagspressenter som jag inte kan skriva här ifall han läser det ;-)
Blev en hög godis också.. Har säkert glömt hälften.


Sen kan jag ju medela att jag för tillfället är svarthårig, det blev en katastrof med färgen jag skulle göra. Köpte en skitsnygg mörkbrun färg. Tog 2 förpackningar vilket jag trodde skulle vara bra. Förgade håret och gjorde som jag alltid brukar göra. Har ju färgat håret på mig själv ett femtontal ggr förut.
Sköljde ur håret och färgen var skitsnygg! MEN, det hade inte täckt allt på det långa håret ibak, var lixom flammig och det lyste igenom av den färgen jag hade innan. Tänkte att jag skulle köpa en förpackning till och bara ta det långa håret som hänger över axlarna och färga igen.
Tror ni inte att den, just den färgen jag skulle ha var slut i hela stan! Tog en mörkbrun av samma märke, tänkte att så stor skillnad kan det ju inte vara.. Slängde i i hela håret ifall det skulle vara nyansskillnad.. Hmm, det blev inte mörkbrunt utan svart!
Fick som tur var tag på 2 förpackningar på Gekås.. Får färga om det om någon månad.


Äta bra.

Nu så är vi hemma, melwin har sovit och sitter nu och käkar mat framför teven. Barnen brukar inte få äta där men han sov när vi åt så nu är det bara vi två hemma. Å det var pippi på de sju haven på tv4 film så då fick han kika på den. Han äter fortfarande.

Vägningen gick bra. På 2 ½ månad har han gått upp 1 kilo och vuxit 3 cm.. Så det var helt ok med tanke på hur mycket han har gått ner och upp under året som gått.
På väg till familjecentralen så hoppade vi in på ica och jag köpte hårfärg ;-) Får fixa det ikväll när vi varit på kalaset och barnen somnat!

Satte mig förut och försökte skriva en lista på saker att köpa nere på gekås.. Men inte lätt då man aldrig vet vad som finns. Blir helt enkelt att tänka till när man är där nere. Vet iallafall att jag ska köpa ett regnställ till Lia. Och vantar till båda barnen till vintern. Jeans till Mikael (smartskallen gick ut i skogen med ett av de två hela paren han har och gjorde hål på knät, nästan värre än barnen juh!)

Hehe Melwin har suttit å ätit en bra stund nu och maten är snart slut på tallriken. Hävde upp en full stor tallrik med makaroner och 7 köttbullar. Är nog bara 2 köttbullar kvar och nästan inga makaroner ;-) Då blir man glad, men så är det hans älsklingsmat också!

Vägning och färgning.

Om en stund ska jag bege mig fram med Melwin och väga honom. Tänkte ta vägen in om ica och handla lite hårfärg. Har tröttnat på min.. Får se om jag hinner färga idag eller i morgon.

I eftermiddag blir det kalas för Tim! Han fyller 1 år idag! Grattis. grattis mosters stora kille..


Några dagar frammåt..

I dag ska vi inte göra så mycket. Ska fram å handla lite med min mamma. Lia ska med också.
Imorgon ska vi fira Tim som fyller 1 år! Sen på torsdag så ska vi eventuellt fira svärfar som fyllt år.
På fredag så åker jag, Anna, mormor och mamma till ullared!

Ska imorgon å väga Melwin hoppas jag på. Han är jättstor nu ju. Pratar som en tok precis hela tiden!


RSS 2.0