Melwin och netto..

Melwin är ganska okej nu på dagen. Lite hosta men inte alls farligt. Han är väldigt lugn mot vad han brukar vara så jag antar att det är för att han känner sig hängig..
Åkte som sagt till Netto som öppnade idag. Var där kl 9. Ingen kö just då... Hade varit det när de öppnade. Väl inne så är det ganska mycket folk men inte överdrivet mycket. Massa billigt hittade jag, Melwin köpte glass. Handlade 2 megastora kassar (papperspåsar som är dubbelt så stora som vanliga på ica och konsum) med mat och diverse saker. Detta gick på 395 kr! Bland annat kassler, fläskfilé, prinskorv, spaghetti, frukt, knäckebröd, kaffe, lite godis, kakor och en väckarklocka till Lia i julklapp. Hon har tjatat om en väckarklocka så hon kan ställa den och gå upp som pappa gör ;-) Var en jättegullig med prinsessa på, självklart rosa!
När vi skulle betala så hittade jag en kassa där det stod 1 före i kön! Yes tänkte jag.. var på att när jag ska betala så är det en kö helt plötsligt bakom mig på ca 15 personer! Snacka om flyt.. Kommer utanför och då är det till och med kö för att gå in. Ända ner i halva "tunneln" står folk..

Jag kommer nog att gå in där och handla lite småsaker man behöver till middagen hädan efter om de ska hålla så låga priser.. Men antar att de lär höja allt efter som..

Sova som en elefant i en bil..

Nä, i 3 timmar inatt har jag legat i Melwins säng. Kan bara tala om att det känns i min rygg och axlar/nacke idag.. Han har hostat som en galning hela natten.. Gnällt om vartannat. Ville inte ta in honom till våran säng för där hade Lia krypit ner..
Låter som krupphosta Melwin har. Lia får ju också sån hosta när hon är sjuk. Antar att mina barn är lite knasiga ;-)

Måste fixa iodning mig... Ska lämna Lia på dagis, ringa mvc (fick min skitmens igår och skulle tagit cellprov i morgon..) Sen ska mamma hämta oss vid mormor för de ville ha med oss till Netto, de öppnar ju idag.. Varenda jävel i stan lär ju vara där.. Men men bara att trängas! För billig mat hade dom iaf!

Så var det kört..

I dag vaknade min lille kille upp med hosta, förkylning och rossel i bröstet.. Han har inte hostat och kräkts sen i slutet på juni. Rosslet slutade i början på augusti! Det är nästan 3 månader sen! REKORD!
Så nu kan jag säkert vänta mig en helvetes vinter med kräks, feber och viktnedgång för Melwin.. Som förra vintern alltså.

Ska hålla honom hemma så mycket jag kan från dagis för det var ju så han slapp det rossliga i augusti. Han var ju hemma med Mikael i 7 veckor nästan.. Bara lämna honom om det ska göra något kul och när jag jobbar.

Nu vill barnen ha frukost, vi har nyss kommit ut ur duschen alla 3.. Skönt att bli ren ;-)

Så trött.

Tror Melwin håller på att bli sjuk.. Han var vaken (halvvaken) igår natt ungefär en gång i timmen. Men jag vaknade ju varje gång han rörde på sig eller ropade på mig.. Inatt så har han bara varit uppe 1 gång men gick upp 4.30 den nya tiden... Hmmm.. Jag som ska jobba ikväll. Får bli att sova middag med Melwin sen.
Melwin som alltid brukar sova hela natten!

På jobet igår ägnade jag den sista timman till att ringa runt till typ alla på vikarielistan.. Någon som var sjuk i kväll. Inte så kul att störa alla på en lördagskväll. Men fick inte in någon så.. Blir kul att se vem som kommer ikväll.

Har pratat om att gå tipsprommenaden idag på berget. Var ju sparbanksprommenaden idag. Dom skulle typ bjuda på korv och bröd och godis till barnen. Men skulle ju regna hela dagen så jag vet inte om jag har så stor lust. Kommer vara rätt trött ändå idag.

Melwin sitter och kikar på Håkan bråkan. Han älskar den filmen! Har fått ta på oss tjocka tröjor. Hade lite under 20 grader nu på morgonen! Fatta att det är kallt inne. Nu måste dom snart sätta på värmen ordentligt! Jag är iskall om händerna och fötterna hela tiden! Jag som inte ens får bli kall om fötterna.. Har ju förfrusit mina fötter och händer. Men fötterna är värst. Var hos läkaren när jag var liten och de sa att jag hade så kallade "skyttegravs fötter". Soldaterna förr förfrös fötterna lätt när de låg stilla i skyttegravarna på vintern.
Jag förfrös mina fötter i skolan, var i tvåan i lågstadiet. Jag hade blöta skor och strumpor och min lärare tvingade mig att gå ut i minusgrader! Några andra fick vara inne men inte jag!
Läkaren sa att jag måste vara försiktig för jag har jättedålig cirkulation i tårna så om jag fryser länge och mycket så kan det till slut bli så att jag får amputera tårna.. De får inte tillräckligt med blod och dör..


Får ta och krypa ner under ett täcke med Melwin nu och kika klart på filmen så kanske man blir lite varmare.





Fullt upp.

Hinner inte med att skriva så ofta. Jobbar fredag till måndag.. Sen även ett par dagar nästa vecka..

Barnen är snälla men trotsiga. Lia är på väg till Catrin och Meya, hon skulle sova där. Melwin skulle få bli lite bortskämd av Mikael. Jag börjar ju jobba vid 16.

Nä, dax att fixa iordning sig.

Mer julklappar..

Har kommit på en julklapp till Mikael. Den är beställd och förväntas komma inom 21 dagar! Tur att man är ute i god tid ;-)
Men han ska ändå få mer julklappar av mig då denna kostade typ inget!

Skönt att det inte är så många julklappar i år att köpa. Har gjort så att vi ska köpa en julklapp för ca 300 kr och sen drar vi lott om vem som får vilken. Julklappen ska passa alla.. Gör så med mina föräldrar och syskon.. Sen även med Mikaels mamma och dom. Till barnen köper vi något ändå. Det är ju deras tid just julen.. Då tycker jag att de ska få bli bortskämmda!


VAAA??

Oj, säger jag bara.. Har haft strul med mensen ett tag.. Kommit typ varannan vecka.. Pratade med mvc och ska ändå in på cellprov nästa vecka så hon tyckte jag skulle sluta med mina p-piller och få en ny sort och se om det hjälper.. Så nu har jag inte käkat p-piller på 2 veckor.. Och idag ställde jag mig på vågen här hemma.
Snacka om chock.. Den visade - 3 kilo! På bara 2 veckor.. Kan det vara p-pillrena som gör att man går upp i vikt? Och att det nu försvinner när jag slutar med dom?


Har beställt några julklappar till barnen på en jätterolig sida. Allt var giftfritt och miljövänligt.
Till Melwin blev det play mais.. En sorts majs som man blöter lite och så går dom att sätta ihop till figurer och allt möjligt. Var i olika färger och man fick med en kniv som också var i majs!? Undra hur den ser ut. Gick att äta detta också inget farligt alls. Dock så stod det att det inte smakade något. Beställde en mellanburk på 300 bitar (3 liter) och den kostade bara 89 kr.
Till Lia blev det något som hette Bubber. Var en sorts lera som är jätte mjuk. Helt i sand. Som alltså inte kladdar eller färgar av sig! Och det bästa av allt den inte torkar alls! Den kostade också 89 kr. Sen fick Lia en penna som är 4 färger i en. Blir typ olika färger när man skriver. Kostade 15 kr.

Vill ni veta vad sidan hette kan jag kolla upp det om ni vill, säg bara till.

Nä, dagis nästa var det ja. Måste göra iordning oss nu.

Länge sedan nu..

Hinner knappt sitta ner alls nu för tiden, som minst vid datorn iaf! Jobbar, leker med barnen, städar, lagar mat m.m. Tiden finns inte längre att ens se på tv..
I söndags var vi på breget och gick tipsprommenad. Tog och gick dit. Lia gick hela vägen själv! Rundan i skogen och dit å hem. Vi räknade ut att det säkert var 1 mil! Men trött var hon allt när vi var på hemväg.. Får bli mer tipsprommenad då det är varje söndag fram till december..

Mikael har varit duktig! Han har skickat in ca 500 kort från datorn.. Vi har väl ca 10 000 kort kvar.. Dock ska inte alla dom framkallas! Var många bra kort. De mesta av korten var från innan Melwin föddes! Och endel i början då han föddes. Fick hem 6 vanliga sånna "grejer" korten ligger i! Blev ett helt album fullt.. Några kort var suddiga och oskarpa så de fick ligga kvar. Hade ju inte så bra kamera då.. Hoppas på att de nyare korten vi tagit blir bra när de sen ska framkallas.
Som ni förstår så är vi lite rädda att datorn ska kracha eller något.. Då kan ju korten försvinna. Visst har vi en extern hårddisk som korten ligger på också men man vet aldrig vad som händer! Mikael har brännt ut en cd med alla kort på i fall något skulle hända innan de är framkallade.

Gick ju igenom alla kort och filmer som var på datorn. Haha hittade en film på Melwin då han var strax över 1 år.. Han hade varit på dagis och var superhungrig men ändå då jäkla trött. Så han satt och halvslumrade sammtidigt som jag matade honom.. hehe vi fick oss ett gott skratt ;-) Hade helt glömt av denna film..


Hmm.. Min syrra Anna och hennes kille ska nog flytta isär.. Eller jo, det ska dom. Får väl se hur allt blir sen. Kommer att vara skitkonstigt. Dom har ju Tim och allt. Blir nog bra med tiden.


Har fått hur många tider som helst nu att jobba. Fast det är nog bara för att det är höstlov nästa vecka.. Många tar ledigt för att vara med barnen. Men bra för mig ;-)

Nä ska väcka Melwin nu och sen laga mat. Jo, Melwin är superduktig. Han går utan blöja större delen av dagarna. Och sover alltid utan blöja på middagsvilan! Inte en enda olycka än!




Väckta tidigt.

Vid 5.45 ringer våran hemtelefon. Mikael jobbade och jag fattade inget. Ringde bara ca 2-3 signaler sen lade det på.. När Mikael kom hem så kikade vi på nummret, fanns inte på eniro. Men Mikael hade det inlagt i sin mobil.. Var någon från hans jobb som hade ringt fel nummer till Mikael. Skulle ringa till hans mobil igentligen.. 
Kul för oss verkligen. Melwin sitter på golvet och kikar på pippi på rymmen. Han är supertrött. Tror han lade sig lite senare igår. Jobbade kväll så Mikael la barnen.
På jobbet var det bara 14 av 17 boende då några gått bort. Och vi var 3 personal på kvällen som vanligt plus 2 som hade praktik.. Så allt som allt 5 som jobbade.. Hm, jobba kanske man inte kan säga att vi gjorde. Eller inte på samma sätt som vi brukar iaf!


Lia är mycket bättre nu. Hon är superduktig och tar sitt pencillin som hon ska. Just nu så är hon ute första gången sen i fredags (jo, hos läkarn var hon ju i måndags), fick gå till mormor en stund. Hon höll på att klättra på väggarna.. Blir jobbigt att vara hemma så länge. Tror hon har kikat på minst 10 filmer och spelat alla spel hon har ;-) Fia med knuff har vi spleat varje dag..






Melwins öga..

Ja, Melwin slog ju i ögat förra onsdagen och nu i förrgår tror jag det var fick jag ta kort på honom. Han är ff lila/grön/blå på ögat. Och tejpen sitter kvar.

Här kommer bilden iaf.




Lia..

Har nu läst på hur många sidor som helst om just scharlakansfeber. Och precis de symptom och i precis rätt ordning har Lia fått varenda sak man kan få! Hur faan kan dom då säga att hon har halsfluss? Hon är helt rödflammig i ansiktet idag och askgrå runt munnen! Ska lägga in en bild sen på hennes tunga som den såg ut igår! Går ju inte att ta miste på det då ;-) Läste också att på den dagen igår så kan barnet få en vit beläggning på tungan som sedan försvinner efter en dag. Och vad hade Lia igår? Jo just det.. Sen försvann det och tungan blev röd och prickig!

Ni har rätt, jag litar inte ett skit på vc här i stan! De har ofta fel det har jag och mina barn fått erfara!


På bilderna syns det ändå inte lika mycket som i verkligheten. Hela tungan är täckt av massa knottror/prickar! Ansiktet ser ännu mer flammigt/prickigt ut..


















Lördagen.-

Jo, glömde att skriva att i lördags var jag på klädbytardagen. Hittade massa fint!

Melwin fick:

Vårjacka
Sommarjacka
2 par jeans
1 par mysbyxor
2 tröjor
1 thishirt
Mössa
Överdragsbyxor

Lia fick:

Vårjacka
1 par jens
2 andra byxor
1 kjol
2 tröjor
1 thishirt

Allt detta och säkert något jag glömt gick på 340 kr!


Hmm..

Igår på vc så löd det så här... Det är bara halsfluss...
Men som min mamma sa, de har haft fel så många gånger förut så varför inte igen?

Lia har verkligen så jävla tydliga symptom på just sharlakansfeber. Men men. Pencillin fick hon iaf!

Idag ska Mikael åka på möte i jönköping och är nog inte hemma förrän vid 16. Tråkit efter som jag varit inne hela söndagen, måndagen (förutom besök på vc då) och så blir det hela dagen idag också.. Känner att jag bara vill komma utaför hemmet typ.

Satan vad kallt det är här hemma. Vi brukar alltid ha supervarmt inne. Typ 25 grader! Men nu när det börjar bli kallt ute så drar våra fönster (gör det i alla lägenheter här) men det blir alltid kallare i våran lägenhet efter som vi har fler fönster och 3 stora! Alltså 3 sånna man har i vardagsrummet. Vi hade bara 19,9 i sovrummet inatt! Helt sjukt då vi för 2 veckor sen hade runt 25 grader dygnet runt. Kroppen reagerar på detta känner jag.. Ont i nacken då jag ligger och spänner mig för jag fryser hela tiden, dag som natt. Går med tjock tröja och strumpor.
I vanliga fall kan man gå barfota och i linne/thishirt bara. Undra när de ska sätta på värmen? Får nog ringa min pappa och fråga. Han jobbar ju nu för detta företag som målare/tapetserare.


Ska till vc snart.

Nu sitter vi här och väntar på att Mikael ska komma hem. Vi ska vara på vc med Lia kl 15.30. Hon i telefonen (bvc-sköterskan som kännde igen mig ganska snart) sa att på det jag förklarade om Lias symptom så var det nästan garanterat scharlakansfeber. Och efter som 2 på dagis har fått det i helgen så är det ju inte helt konstigt om Lia skulle kunna få det också.

Nä måste börja ta på oss nu..

scharlakansfeber..

Jaha, jissa vad? Lia har med 98% (jag tror det) sharlakansfeber. Precis alla symptom som står i vårdgaiden stämmer. Och ett barn på dagis fick detta i helgen.. Så det är nog detta!

Lia har hög feber, knottror på huden precis överallt, ont i halsen, tungan är röd med knottror på, hon höll på att kräkas i morsse vilket också var ett symptom.
Lia har inte ätit något sen i fredags. Typ ett bett på en macka, några strips, smakat på glass.. Har fått i henne ca 1 dl fanta nu på morgonen.


Sitter och väntar på att Melwin ska åka med min mamma.. Och att vc ska ringa upp.

Vilken unge..

Uppe med tuppen och mår helt ok. Lite trött men det blir man när man somnar vid 01.30.. Hade så där kul.

Melwin gick upp själv i morsse och väckte oss inte, Lia vaknade sen och letade efter Melwin. Helt plötsligt hör jag Lia gallskrika på mig. Då har hon hittat Melwin på toaletten........ Han har hällt ut ett helt paket tvättmedel, några olika hudkrämer och blandat ihop detta. Försökt tvätta upp detta med våtservetter. Öppnat nya tandborstar och rivit runt bland alla saker vi har så det är tvättmedel på det mesta.
Det alldra svåraste var att få upp allt tvättmedel med krämerna i.. Var halt på hela badrummsgolvet! Fick skura och skura, torka med handukar och skura lite till. Men nu lär vi ha det renaste badrumsgolv i hela stan ;-)


Mikael har åkt iväg och kommer hem ikväll. Ska spela airsoft...


Usch måste ut med soporna idag! är hur mycket som helst. Lia har fortfarande feber.. Har dock inte fått ta tempen än idag. Men varm är hon iaf..

Färdigspacklade..

Sen klockan 16 har jag varit hos Felicia, Anna är också här. Vi har gjort i ordning oss. Eller Felicia håller på att sätta på lösnaglar. Har precis öppnat en cider.. Ska ta det lugnt med drickandet ikväll. Är ju en morgondag också.. Blir många bilder kan jag lova ;-)

Lia sjuk och fest.

Igår var Lia hur gnällig som helst, ingen direkt feber men känndes varm. Mikael sa att hon nog hade feber innan hon somnade. Så i morsse när hon vaknade så ropade hon på mig och sa att hon hade jätteont i halsen. Hade 38 grader i feber. Hon brukar ligga på under 37 på morgonen. Hon har legat i soffan hela morgonen.

Ikväll ska vi fira syrran som fyllt 18. Jag och Anna var på systemet igår ;-) Typ fjärde gången jag handlar där sen jag fyllt 20! Och för Anna var det första gången ;-) Haha.. Hon är 21 ½ år..
Jag ska bara dricka några cider. Bara för att det är gott.
Håller på att ladda digitalkameran. Batteriet var slut. Måste radera alla bilder som ligger på den också, har fortfarande inte kommit på hur man tar bort alla på en gång.. Så jag får sitta och radera alla en och en.. TRIST! Har ändå haft kameran i ca 2 år...


Unda om Melwin ska bli sjuk han med. Inte lika busig som han brukar vara. Sen har de fått lite lördagsgodis och det smakade inte för honom. Hoppas på att det är det som vi andra haft och bara är sjuka i 1 dag!

Tidig morgon.

Idag var jag och Melwin uppe vid 6. Låg och myste i sängen innan Lia vaknade. Då hoppade vi alla 3 in i duschen.
Så nu har vi ätit frukost, ska bara borsta håret och tänderna så är vi klara.

Idag så ska jag dammsuga och greja här hemma. Alltså händer inget kul alls.

Melwin och mat..

Melwin mår bra efter omständigheterna. Han är svullen och blå ända ut på ögonlocken. Han verkar inte ha ont iaf. Bara om jag känner lite försiktigt på det.. Då skrek han till.
Han ville inte gå till dagis idag utan han skulle åka vagn! Helt förståligt.

Håller på med middagen just nu. Blir kåldolmar, kokt potatis, brunsås och kokta morötter. Har längtat som en tok efter kåldolmar, och kom på idag att det kan jag ju göra! Hoppas på att de andra också tycker det är gott!

Vilken jävla morgon!

Var på väg till dagis i lugn och ro. Lia cyklade och Melwin satt i vagnen halva vägen och sen gick han (där inga bilar åker får han gå). Han går och håller i vagnen och helt plötsligt snubblar han och slår huvudet i vagnen.. Han gråter och jag kollar men det syns bara ett rött märke. Lyfter i honom i vagnen efter lite kramar och tröstande.
Möter Anna som lämnat Tim, Melwin berättar att han slagit sig. DÅ får jag se att det är världens JACK brevid ögat och att det blöder. Det har bara gått ca 1 minut från det att jag kollade första gången.. PANIK...
Sticker fort med Lia till dagis och ber dom att säga att Melwin inte kommer idag. Det gjorde dom och det var så snällt!
Mikael som jag hunnit ringa till på vägen kommer med postbilen och kollar på såret. Han tycker jag ska gå till vc på en gång.. Ringer mamma på vägen som säger att hon och mormor ändå är på väg till vc så vi åkte med dom..

Melwin fick träffa en läkare utan tid eller något då vi inte hunnit ringa. Efter som det svullnat ganska rejält så syns inte jacket lika mycket. Men de sätter 2 stripes (tejpbitar) på såret.. De ska sitta tills de åker av, minst 3-4 dagar. Fick med 3 st hem ifall han försöker få av dom själv.

Melwin är så duktig och har inte skrikit en gång då de tvättade eller tejpade. Nu låter han tejpen vara och käkar på en klubba. För han var så duktig så då förtjänar man en belöning!


Det var ju inte riktigt så här jag tänkt mig dagen!

Uppe med tuppen..

Barnen sover fortfarande idag också.. Jag vaknade lite efter 6, har hunnit läsa tidningarna och sitta vid datorn.. Skönt det. Stensomnade vid strax innan 21 igår. Får kika på svt play sen, missade ju Andra avenyn..
Ska ta och förga om håret sen när barnen är på dagis hade jag tänkt. Börjar ju få en ljus utväxt! Hoppas på att bli nöjd nu bara.

Melwin vägde jag ju för knappt en månad sen. Och enligt våran våg här hemma så har han gått upp 1 kilo sen dess han vägde sig på bvc. Han äter ju jättebra nu och har inte kräkts en enda gång sen i slutet på juni! Väntar bara på att en förkylning ska komma efter som han är på dagis. Han har träffat kusinen Tim när han var sjuk, men inte blev Melwin sjuk av det ;-) Kanske så att han inte är så infekrionskänslig längre! Immunförsvartet har nog förbättrats en hel del kan jag tro!

Fy..

Har fått reda på att det var venezia och att de sålt till andra ställen i stan av kött från får de slaktat..



Har nu varit framme på stan och handlat 3 toppar. Ska fira syrran som fyllt 18 på lördag..

Sjuka.

Igår jobbade jag 7-13.. Det var jag och några resursare som jobbade. Och efter som några av dom inte hade varit på den avdelningen på månader så frågade de mig om allt. Hehe, då känner man sig behövd ;-)

Mikael gick hem från jobbet igår. Han hade feber på eftermiddagen.. Så han är hemma idag också. Hoppas på att det är samma skit som jag och min mamma haft. Vi vara bara sjuka i en dag ungefär.
Jag själv var uppe inatt och kännde att ögonen var kletiga, japp ögoninflammation IGEN! Visst senaste gången var i midsommras. Men sen förra sommaren har jag nog haft det ca 6-8 ggr. Det är många gånger! Och jag som är så noga med att tvätta händerna m.m.  Hoppas på att det inte blir lika illa som sist då var jag helt igensvullen på ena ögat! Såg inte klok ut! Fick ju bli jourcentralen i skövde då.

Barnen var på dagis igår och idag ska de dit och ta kort. Men vet ni vad? Bara för att jag tänkte duscha dom och göra dom fina så sover dom än! Vi ska vara klara till 8! Äta frukost och vara påklädda.

Usch, en pizzeria här i stan har fått stänga pga att de haft 4 får och slaktat ett av dom i källaren. Där andra livsmedel förvarats! Fy faan vad äckligt! Ska aldrig mer köpa någon mat på sånna ställen..

Grattis syster Felicia.

Idag fyller min minsta syster Felicia 18 år! Grattis grattis till dig. Hoppas på att smörgåstårtan smakar bra sen ;-)
Tycker hon är väldigt lik min andra syster Anna på detta kort..






Några saker till.

Jo, kom på att jag hämtade 3 paket igår. 2 från ellos och ett från gina trikå. En jacka, dock sommarjacka. Men kunde inte låta bli då jag fick köpa den för 69kr! Sen en tjock tröja, jeansleggins, linnen, thishirts, armband, tröja m.m. Sen lite grejer till barnen också. Lia fick 3 thishirts och ett linne som hon ska ha på dansen. Melwin fick en tjock tröja och vantar och mössa.


Faan vad kallt det har varit inatt. Ställde om termometern innan jag lade mig igårkväll. Och när jag kollade i morsse så hade det varit -2,5 grader! Tur att jag plockade fram vinterjackorna igår då. Melwins som jag tänkte han skulle ha var skitful (ärvd).. Så gick fram till lindex och köpte en ny. Han har ju strl 98-104 på nästan alla kläder nu. Men jackan fick jag ta strl 92 på! Den var ändå lite stor.. Tur att jag inte tog 104 efter som 98 inte fanns! Han hade ju drunknat då! Funderar om den inte kan vara felmärkt och vara 98 ändå.. För Melwin har en sommarjacka av samma märke och den är 98 på och sitter lika dant som den i 92..

Nä, lyssna en gång till på Tove, sen gå och bädda rent i resterande sängar!

Helt underbart.

Sitter och lyssnart på Idol.. Eller bara Tove, när hon sjöng låten All these things I´ve done. SÅ JÄVLA BRA! Den låten hon sjöng igår vara också bra. Hoppas på att hon ska vinna. Bara 16 år och en sån röst, inte klokt..


Idag så ska jag jobba kväll. Men först bädda rent i sängarna, Melwins säng klar.. Min syrra ska komma hit sen och Mikael ska köra fram henna till stan och hämta smörgåstårtor. Hon fyller ju 18 i morgon!
Mamma och pappa är på hotell från fredag till söndag. Dock bara i jönköping, men det är ju kul att bara komma iväg.
Blir nog en sväng till skövde sen, bara en snabbis. Ska ha backar till vantar och mössor att ha på hatthyllan. De bara ramlar ner bakom eller så letar man som en tok och så ligger de underst. Tänkte ha en till Lia och en till Melwin.



Stora killen!

Häromdagen så sov Melwin utan blöja på middagen i 2 timmar! Ingen olycka hände. Ska prova idag igen och se hur det går. Sen igår på dagis så gick Melwin hela dagen på pottan och de behövde inte ens byta blöjan på hela dagen för han gjorde allt i pottan ;-)
De säger på dagis både personalen på hans avdelning och Lias avdelning att Melwin blivit så stor och duktig under de veckorna han var hemma nu i sommras/höstas. Han är en helt ny unge ;-)






Grattis pappa 45 år!

Idag fyller min pappa 45 år! Grattis på födelsedagen!




RSS 2.0