Melwin sjuk.

Idag så har jag varit hemma hela dagen, gött att vara ledig så där i början på veckan. Tur var väl det för inatt har jag inte sovit många timmar. Melwin har vaknat och hostat och varit genomförkyld. Så nu under dagen så hade han lite feber. Han kan inte sova för det slemmar igen i halsen på han och näsan är genomtäppt! Så han kan inte andas stackarn.
Imorgon jobbar jag 7-13 så min mamma var snäll och ska vara barnvakt. Fast Mikael sa att om Melwin fortsätter vara sjuk så ska han vara hemma. På onsdag jobbar jag kväll så det löser sig ju. Men torsdag och fredag så får vi se hur det blir.

Blev aldrig att vi åkte till falköping och handlade i går. Så det blev idag i stället. Roligt att gå i den omgjorda willys. De hade massa nytt.
I förmiddags så rensade jag ur förådet och min syster Anna var här och fick massa bebiskläder i neutrala färger. Sen gjorde vi en pojklåda och en flicklåda som jag ska ta fram sen när vi vet vad det är. Jag sparade 2 lådor som Lia och Melwin ska ha när de får barn sen. Kul för dom att ha en dress som jag åkte hem i från bb och både Lia och Melwin också! Gul och fin är den ;-)

Gårdagen var inget rolig för någon av oss här hemma. Alla 4 var griniga och dagen blev upp och ned. Det var därför som vi inte kom iväg å handla igår. Men jag bestämmde mig iaf för en sak! Sluta med dessa jävla p-piller. Måste ta tag i det nu å få in en spiral. Blir galen för jag lipar för inget bara så där. Igår var en sådan dag. Så för allas skull här hemma så är det väl bäst at tdet sker snart skulle jag tro ;-)

Fy, Melwin hostar som en galning nu. Hoppas han slipper kräkas bara. Tvättmaskinen brukar ju gå varm när Melwin är förkyld... Han hostar tills han kräks!

Hehe Rensade ut Lias klädskåp idag. Blev 2 lådor med saker som är för smått. Rensade ut senast för 2 månader sen rejält då också! Sen dess har hon växt några cm!
Var på bvc och vägde Melwin och då tyckte bvc-tanten att vi skulle väga och mäta Lia efter som det är hembesök vid 4 år.
Hon var 110 cm lång och vägde 18,4 kg. Så hon är stor tjej nu.

Nu krånglar lilla damen här så bara att slänga henne i sängen nu.

Ny blogg.

Då har jag startat en ny blogg. Detta för att en otrevlig person antagligen kommit in på min blogg och ändrat saker. Så nu har jag fixat tillbaka allt som det var från början. Tog ett tag.. Men det var verkligen otrevligt kan jag säga!

Sitter här med barnen som leker för fullt. I kväll ska jag jobba. Har ju gått på heltid nu. Och det är fullt upp. Sen nästa helg har jag första demonstrationen för Tupperware. Ska bli kul att komma igång! Hoppas på många nya som vill ha demo hos sig. Satt igår och funderade på vad jag ska ha med mig och visa. Finns ju massa bra för barn. Och efter som det är några som har barn och ska ha barn på den demon så ska jag nog ta med lite sådannt och lite andra bra saker.


Jag blir galen på min kropp! Vid mens så får jag störtblödningar som heter duga. Jag går upp 2 kilo och ser gravid ut 2 dagar innan det är igång. Sen sjunker magen ihop igen. Så nu så har jag sån jäkla mensvärk. Tog en ipren för ca 30 minuter sedan. Den har inte hjälpt än.
Jag vill åka och handla mat idag. Men vill inte ha med Lia för hon tycker det är så tråkit. Får se hur det blir. Börjar ju vid 16 idag å jobba så det får ju bli på förmiddagen isf.

Imorgon är jag ledig. Haha har inte varit ledig alls mycket sedan jag började jobba. Gött att jobba midsommar med dubbelt betalt! Bra efter som jag annárs inte skulle få alls mycket pengar i juli. Men det löste ju sig!
Nu ska jag ta och leka lite med barnen. Märks på dom att jag jobbar mycket. Pappa duger nu ;-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0