Inte trött alls!!! Snart på väg till Ullared.

Gick upp kl 3.45.. Har fått på mig kläder och håret är i ordning. Pengar är kollade så de finns på kontot!
Bara att sminka mig, göra mackor och kaffe (till Mikael).
Mamma och pappa skulle ringa vid 4.30 och se hur långt Mikael kommit, han jobbar just nu... Han kommer nog hem vid en halv fem om vi har tur. Så vi kan åka vid 5.

Med tanke på hur vädret var i går morgon så ville vi komma iväg tidigt! Låg ju på -0,8 och dimman var tjock så man såg inget ut genom fönstren ALLS! Tänk om det skulle vara så hela vägen ner. Då skulle vi vara framme frammåt middagen ju :-(

Vadå trött?

Vaknade precis.. Barnen låg och gosade med mig i sängen en stund. Sen blev det lite bus och då gick vi upp.
Melwin har inte kännt ett dugg av sprutan! Det är otroligt skönt!
Idag så ska jag jobba kväll. Ska fram sen och köpa lördagsgodis till barnen! Vi köpte inget igår på icamaxi för de tog 79,90 kr/kg.. Dyrt!

På måndag blir det ullared för mig och Mikael. Ska åka med mamma och pappa också. Lia ska sova hos Anna och Melwin hos Catrin. Så barnen lär få det bra och ha kul.
Blir att handla de sista julklapparna och lite kläder till barnen.

Storhandla..

Sitter hemma nu äntligen. Jobbade 7-13 idag. Hade skitkul ;-) Man får många skratt på mitt jobb iaf! Barnen hade haft det jättebra på dagis. Melwin är lite grinig och trött bara. Men han blir nog pigg snart.
Mikael slutar nu vid 14.15 så vi ska åka så fort han bytt om. Skövde för storhandling blir det. Säkert massa folk, men lär bli mer i morgon då det var typ Amy diamond och massa andra som skulle vara i skövde!


Besök och spruta..

Om en stund kommer besök från Hjo. Veronika och hennes barn Fredrik och Jonathan. Dom skulle ha hantverkare som skulle lägga klinker och sånnt hemma hos dom. Så hon ville inte vara hemma med barnen.. Det förstår jag ;-) Fasar inför januari/februari då ska vi få omtapetserat i hallen, köket och vardagsrummet.. Massa folk springandes här.. Inte så kul. Fast min pappa tapetserar iaf så det är bra!

I eftermiddag ska Melwin ta sin influensaspruta! Lia fick ju jätteont i armen och det blev en svullen kula där sticket var. Gick över efter ett par dagar iaf! Hoppas på att han inte får för ont!

Jag går bara ner i vikt hela tiden fortfarande. Har gått ner sen augusti hela 6 kilo! Ligger nu på undervikt enligt bmi... En positiv sak är väl att magen är nästan borta ;-) Dock så mår jag inte bra att väga så här lite.. Undra vad som händer i kroppen igentligen?

Myskväll.

Melwin har inte sovit middag alls idag, så han somnade precis nu. Lia ligger i sin säng och kollar på bolibompa.. Hon lär somna vid 19 som vanligt.

Sen ska jag och Mikael bara ligga i soffan och kika på tv hela kvällen. Hoppas på att Melwin inte hostar så mycket inatt!

Nu tar jag tillbaka allt!

Nä, hon är nog ingen bra läkare trots allt! Av 3 olika mediciner Melwin skulle få så fanns bara 1 utskriven! Hon har alltså missat de andra 2.. Nu när jag kom hem vid 9.50 ringde jag direkt till vc. De ska ringa upp 13.10 idag! Fatta hur lång kö det måste vara en sån här dag! 

Till råga på allt så glömde jag att köpa det viktigaste när jag handlade.. Bara att gå fram igen innan jag hämtar barnen!

Min Lia.

Efter som det var kö igår när Lia skulle få spruta så fick jag gå iväg med Melwin till läkaren. Min mamma var kvar och fick vara med Lia när hon tog sprutan. Hon tyckte att det gjorde lite ont. Men när hon fick reda på att hon skulle få en till så gjorde det plötsligt jätteont och hon skulle då INTE ha en spruta till om ca 2 veckor...
Melwin fick ny medicin som jag ska fram och hämta ut nu om en stund. För första gången kollade dom hans puls och syres grejsimojs (vet inte vad det heter).. Det var bra. Puls på 100-105 och syresgrejjen på 99-100.. Fick den där polskinova eller vad hon heter. Faktist första gången jag tyckte hon var bra. För hon fattade att det var jobbigt för Melwin och oss på nätterna när han hostar så. Så blir han inte bättre nu av medicinen så skulle vi komma tillbaka för då måste något göras sa hon.


Min gumma ska få sprutan.

Nu ska vi strax åka så Lia ska få vaccinationssprutan mot svininfluensa.. Hon är inte det minsta nervös än iaf! Undra om hon blir det när vi väl är där?
Iaf så ska Melwin till läkaren efteråt med sin hosta och allt där till. Han kanske behöver någon annan medicin, annars så måste dom skriva ut ett nytt recept. Det andra är slut. Har visserligen 1 av varje astmamedicin kvar här hemma men det räcker inte länge när han är sjuk!

Otaliga försök till väckning.







Melwin har sovit i ca 1,5 timma och jag försöker väcka honom. Tror ni att det går? Nepp han stensover. Har haft honom i knät vid datorn, han fortsatte sova. Nu ligger han i soffan och jag tänkte sätta på ronja rövardotter åt honom. Han älskar ju den filmen så då kanske han vaknar?


Trötta barn.

Barnen åt bra med mat efter dagis. Sen var det bums i säng med Melwin han somnade på 2 sekunder. Lia låg på sin säng och kikade på tv. Hon höll också på att somna. Men jag hämtade ett äpple åt henne för hon får inte sova, då somnar hon inte ikväll.

Min knasiga Melwin tog på sig Lias rosa pyjamas med blommor och hästar på igår kväll. Han SKULLE sova med den på! Så det fick han väl då. Själva tröjan var helt okej i strl. Men byxorna var ca 1 dm för långa ;-)
En bild på Melwin med Lias mössa:






Det enda Lia pratar om just nu är Danmark! Hon frågar hela tiden hur lång tid det är kvar tills vi ska åka. Vi har lixom inte ens bokat stugan än!
Lia på danmarksbåten föra året:












Livet är som en pannkaka..

Varför? Hur tänker folk? Orkar snart inte lyssna mer........

Hemma med barnen.

Min mamma hade precis kommit innanför dörren med barnen när jag kom. De hade gått hem med Anna och Tim i stället för att åka bil. Barnen hade skött sig bra ;-)

För mig gick det också bara bra. Förklarade som det var. Hon tyckte också att det var konstigt. Men jag fick andra p-piller än de jag brukar ha. Nu fick jag en sort som hette Yaz. Det var mer östrogen i dessa och så tar man 24 dagar med p-piller och 4 dagar med sockerpiller, än i vanliga fall med 21 med p-piller och 7 med sockerpiller.
Får hoppas att det blir bra! Men det knepiga var att med dessa kunde man få blödningar emellan och det var ju just det jag hade innan och inte ville ha. Men det skulle i så fall sluta efter ett par månader. Hur mycket är ett par månader? 2 eller kanske 6 månader?
På mvc träffade jag min kusin som ska ha sitt första barn. Hon är 32 år eller något tror jag. Blir barnens syssling. Och en till är på väg i norrköping ;-) Min andra kusin ska också ha barn.

Ska åka nu.

Sitter med jackan på, är skitkallt här inne fortfarande. Dock så är det 1 grad varmare nu dygnet runt. Antar att de höjt värmen lite till. Dock så är det inte på för fullt! Elementen är bara ljumna fortfarande.
Kul att gå ut å cykla när man fryser redan inomhus!

Min snälla mamma ska hämta barnen på dagis. Jag ska vara på mvc kl 11 och barnen ska vara hämtade innan 11.15. Så Mamma sa att hon kan hämta om. Antar att jag är hemma ungefär när dom kommer hem ;-) Brukar ju gå fort på mvc oftast! Men ibland har de glömt bort mig.. Har inte hänt bara 1 gång utan 3! Blir kul att se vad som händer idag då!

Lite trötter..

Melwin vaknade vid 4.50.. Han hade legat på mage hela natten och kissat tror jag och då var blöjan bara blöt i fram och det hade kommit på hela pyjamasen och i sängen. Bara att byta och tvätta honom. Men vi kröp ner en stund till, precis när han var på gång att somna om så vaknar Lia självklart! Så jag och Melwin har varit vakna sen dess...

Idag ska jag till Mvc. Ska få andra p-piller utskrivna. Har ju inte ätit några på en 3 månader och mensen är mindre och jag har ingen mensvärk! Hur kan det bli så? P-piller ska ju egentligen minska mensen och lindra mensvärken lite.. Men jag kan örligt säga att jag mår sämre då jag äter p-piller.. Men men.

Melwin är ju aldrig hungrig på morgonen. Han kan verkligen inte äta. Utan han äter i stället jättebra på förmiddagen och lunchen. Men jag tycker inte om att skicka honom till dagis när han bara ätit lite yoghurt... Brukar försöka få i honom en banan innan vi går. Men idag har vi ingen frukt hemma alls. Har inte hunnit handla. Får bli en snabbsväng på ica efter mvc.

Matlagning.

Har skalat potatis nu. Den ska visserligen inte kokas än tiktigt. Ska sätta på den runt kl 15. Mikael kommer ju inte hem förrän vid 16 idag.. Blir potatis, fiskpinnar och någon sås. Lia önskade sig massa grönsaker till. Hon skulle kunna leva på  kokt broccoli, blomkål och morötter ;-)  Hehe inte många barn som äter det faktist. Hon äter allt i grönsaksväg och alla frukter!

Till efterätt så blir det idag kladdkaka och grädde. Hade ägg som går ut i övermorgon och grädden i morgon. Lika bra att laga till något tänkte jag. Kakan står i ugnen så den ska värmas på lite innan vi äter den. Och grädden vispar jag senare.

Melwin har sovit utan blöja nu under middagsvilan i flera månader. Dock så vågar jag inte prova på natten för blöjjan är alltid jättetung av kiss på morgonen. Så länge han äter välling så lär det nog inte gå att få han blöjfri på natten iaf! Var lika med Lia. Men efter 1 månad utan välling så var hon blöjfri på både dag och natt.

Lite syskonkärlek är det allt mellan barnen. Så just nu bråkar de för fullt. Får nog ta och bryta mellan dom. Alltid Melwin som börjar (oftast) och Lia blir arg så till slut är det oftast Melwin som gråter.

Städa och jul.

Idag måste jag verkligen dammsuga. Igår när jag och Lia kom hem (vi var i torpet med momor och morfar hela dagen) så blev det jättesmutsigt i hallen efter våra skor. Så idag när vi skulle gå ut så klampade Melwin runt med sina skor som det satt intorkad lera under.. Snacka om att det är skitigt här på golven nu!


Längtar som en tok till första advent och sen lucia och julafton.. Vill städa här hemma och byta gardiner och få upp ljustakar och stjärnor i fönstren!




Julgranen vi hade förra julen!






Hmm....

Hade massa att skriva som jag kom på i morse, men nu är allt borta..

Varför jo, jag kollade på efter 10, i tv 4. Det var en mamma som var där och pratade om hennes dotter som tog självmord -07. Jag sökte på nätet på hennes namn och fick upp en minnessida som mamman skrivit.. Läste om den dagen hon tog sitt liv..
För att läsa så är sidan Minne av Jessica: http://www.lisa.dinstudio.se Hoppas länkningen fungerar! Läs 07-10-06.... Hemskt att läsa. Och att veta att det är läkare och bup som gjort del i utredningar m.m.

Orkar inte skriva mer... Varför ska man läsa om sånnt? Man blir ju bara nedstämmd..

Gå ut.

Uppe med tuppen idag. Somnade strax innan 12 inatt.. Kunde verkligen inte somna! Annars kan jag stensomna innan 21 varje kväll. Och så klart bara för att jag lade mig sent så skulle Melwin upp vid 5.30..

Idag så ska ju Lia på barnkalaset i eftermiddag. Nu om en stund ska vi gå ut med mormor och morfar. De är hundvakt till syrrans 3 hundar. Skönt för Lia och Melwin att komma ut och springa av sig lite.
Men vad jag inte förstår är att när jag ber Lia att städa så lyssnar hon inte ett skvatt längre. Hon river bara ut mer och mer saker ju mer jag säger till henne. Och när jag sen blir arg för att hon inte lyssnar så skriker hon som en stucken gris rakt ut! Vi har ganska ont i öronen just nu, hon tjuter mest hela dagen! Snacka om trots kan jag bara säga! 2-3 årstrots är inget mot det här! Och jag tror tjejer äv värre än killar också.. De bara skriker och piper för inget.
Om jag kollar på Lia när hon var lika gammal som Melwin så var det gnäll mest hela dagarna då hon inte fick göra som hon ville. Melwin bara är. Om man säger till honom så går han iväg och blir sur en stund sen är det bra! Lia kunde gnälla resten av dagen om man hade otur!

Storleksguide?

Ja, hur ska man veta vilken storlek på kläder man ska köpa till sina barn? Melwin ligger just nu på normalkurvan för både vikt och längd. Alltså enligt "tabellerna" så borde han har strl 92-98 då han är 2 ½ år just nu. För 2 år är strl 92 och 3 år är strl 98. MEN! Melwin har just nu i sin garderob kläder i storlekar mellan 80-110..
På byxor har han vuxit i just nu ett par i strl 80! Och vissa har han 86 på. Medans han har växt ur andra byxor som var strl 98 på! Hur knepigt är inte det? Och en overall som jag köpte till förra året är strl 80 på! Men den är störe än den i strl 98! Så jag skulle säga att igentligen är det strl 100 på den, den sitter perfekt just nu. När jag köpte den förra året tänkte jag ta strl 90, men den såg skitstor ut! Tur var väl att jag inte tog den större. För han kunde inte ha den overallen på hela vintern. Utan den är lagom i år.
Tröjor har han 98-110 på just nu.. Jag som tyckte Lia nyss växte ur strl 110!

Nä, nu får jag krypa ner i sängen och kolla färdigt på idol. Lia kom precis in i storarummet och sa att hon behövde kissa. Lika bra att ta med henne in till oss.

Ja, tack...









Ja, just idag så skulle jag gärna göra allt för att få åka en vecka till utomlands. Det är trist väder här i sverige, regnet öser ner och det är KALLT..
Goda drinkar, två till priset av en.. Då ca 10 svenska kronor styck. Då tackar man och tar emot. Sitta ute och äta god mat hela kvällen.
Det får nog göras om någon gång!

Surt sa räven..

Kikar alltid på aftonbladets hemsida någon gång under dagen. De senaste dagarna så har det inte fungerat. Kommer in på förstasidan och kan läsa alla "notiser" om händelser m.m. Sen när jag ska läsa hela nyheten och jag försöker komma in på den så hoppar den fram och tillbaka och ibland så kommer en ny ruta med mozilla upp..
Mikael försökte fixa det idag men det gick inte.. Han fixade så jag kan kika på aftonbladet genom explorer i stället..  Men orka göra det då det är så slött och segt som kola. Och sen är det hundra tusen annonser runt alla texter just genom explorer..
Det knepiga är att jag kan komma in och kolla på videoklipp genom mozilla på aftonbladets hemsida utan att det blir knepigt.

Men men så är det. Inte hela världen. Ska kika klart på idol nu, Hoppas på att Tove, Erik och Eddie är kvar! De andra kan få åka ut....

Faan vad bra Tove är!

Sitter och kollar på idol. Är reklam just nu, väntar på att se vad de säger om Tove! Hon sjöng så jävla bra ikväll! Helt klart bäst! Ska bli kul att se henne sjunga med Erik sen....


Sitter och kollar på Andra avenyn i reklamerna mellan idol ;-) Hehe... Missade det i tisdags och har inte hunnit kolla på det än. Smaskar på mörk choklad med pistach i och dricker bubbelvatten till, väldigt gott och bättre än massa annat godis och tex cola....

Melwin..

Sitter här med Melwin, Lia fick sova hos mamma inatt. Hon har tjatat länge om det. Melwin då, han är hur rosslig och hostig som helst, vägrar äta och känns lite varm.

Idag ska vi fram till stan, måste ta med Melwin... Ska handla en paket till en kille som går på Lias dagis. Han ska ha kalas i morgon så Lia var bjuden ;-) Första barnkalaset hon går på själv! Hon tjatar som en galning om kalaset ;-)


Killar....

Loggade in på lunarstorm och hade fått några medelande från killar.. Bland annat skrev en kille på 20 år så här:

Du är ju vackra flickan med utseendet som vi killar önskar våra flickvänner hade.

En annan skrev så här:

hejsan(: måste bara säga att du är otroligt vacker(:



Man får väl ta åt sig och vara smickrad ;-)



Vägning..

Efter att Melwin kräktes i morsse så bestämde jag mig för att gå och väga honom. Med tanke på att han varit sjuk de senaste 2 veckorna.. Han har ju gått ner har jag märkt under denna tiden..
Dock så hade Melwin gått upp 1,2 kg på 2 månader! Helt okej. Ligger nu strax över normalkurvan!

Men fick ändå en tid till en läkare nästa vecka för att han hostar så mycket hela tiden och kräks! Inte för att jag vet vad dom ska göra.... För läkaren på barn sa förra vintern att Melwin redan har de bästa astmamedicinerna han kan få..

Har jobbat måndag kväll, tisdag dag.. Och så ringde dom idag så jag ska jobba ikväll och i morgon dag.. Gött att jobba faktist. Heldre det än att gå hemma hela tiden.
Lite tråkit att jobba kväll för jag träffar aldrig Mikael längre känns det som!




Sova gott..

Vaknade idag strax innan 8 av att telefonen ringde. Fattade inget och såg att båda barnen låg och sov brevid mig. Det var min mamma som ringde. Barnen vaknade också.. Så efter som de igentligen ska vara på dagis vid 8.15 så fick de vara hemma.
Vi gick upp och duschade och sen tog en lugn frukost framför teven! Kikade på nicke nyfiken på barnkanalen. Strax innan 10 då vi var klara så gick vi på en prommenad med mamma och hundarna.

Melwin åt verkligen superbra till frukost! 1 hel limpsmörgås, 1 kokt ägg och en skål med yoghurt.
Och i gårkväll åt han 6 plättar fast då hade han inte ätit något sen förmiddagen.. Så han åt nog igen sen igår..  På frukosten brukar han bara äta ½ macka och lite yoghurt.. Brukar få en frukt innan dagis så han orkar med att leka också.


Just nu sitter barnen vid tv:n och äter mellanmål. Fick var sin riskaka, ½ äpple var och ½ clementin var. Det fanns bara 1 clementin kvar så då skulle de dela på äpplet också fast det fanns många kvar ;-) Fast det var nog roligare att få det delat i var sin skål.. ,

Ikväll ska jag jobba.

Film och sova lite längre..

Kom upp nu strax efter 7. Ganska länge för att vara Melwin. Han brukar vara uppe vid 6.. Lia kan sova längre.

Satte på tv:n, och hittade Alvin och gänget på kanal +.. Den var på svenska och började vid 7 så det var perfekt! Blir att käka frukost framför tv:n med barnen idag ;-) Får man göra en sån här dag faktist!

Spökprommenad..

Om ca 10 minuter kommer mina föräldrar och hämtar mig och Lia. Vi ska till fröjered på spökprommenaden. Blir tredje året i rad vi går på det. Vågar inte ta med Melwin på det, han är hemskt rädd för spöken och såna saker. Och efter som både jag och mamma och syrrorna blivit skitskrämmda där så är det nog ingen bra idé.. Man går och tror att här är ingen som skrämms och helt plötsligt hoppar det upp någon utklädd sak och skrämmer livet ur en ;-)

Lia har varit helt tokig precis hela dagen just för att hon ska åka på detta nu ikväll! Fast nu sitter hon from som ett lamm och kollar på klockan. Visade vad den ska stå på då vi ska åka!


Vaccinerad och så ONT!

Vid 17 åkte jag och fick vaccinationen mot svininfluensa.. Gjorde inte ett dugg ont att få den. Kännde att muskeln inte var helt med efter sprutan.
Vid 20 igår låg jag i sängen och kunde inte röra armen! Gör så jävla ont... Som värsta jävla träningsvärken *10000... Och sammtidigt lite växtvärk i det hela. Har vaknat ett antal ggr inatt av att det gör ont! Antar att jag spännt axlarna och nacken inatt för jag har en hems spänningshuvudvärk! Fast det var ett tecken man kunde få..
Mycket vanliga, Var typ fler än 1 på 10..  Vanliga, 1 på 10.. Och så vidare..

Mikael fick ta på barnen kläder idag. Jag fick till och med hjälp av honom att få på tröjan, så illa är det! Hoppas verkligen att man inte behöver en påfyllnadsdos. Men det var beställt till hela befolkningen iaf!
Nu ska vi käka frukost..

Fått mycket gjort.

Nu är mycket fixat under förmiddagen. Har handlat. På väg fram svängde jag förbi jobbet och hämtade papper som man skulle fylla i innan man tar vaccinsprutan, den ska jag ta ikväll. Lika bra att göra det!
Åkte till ica och sen hem. Plockade upp maten och kom på att jag skulle ringa banken. Min dosa var blockerad (Lia som pillatr på den). Jag kunde komma fram på en gång. Så jag tog cykeln och cyklade fram till stan igen. Slängde in ett papper på ett ställe som skulle in.. Tog ca 5 minuter på banken och så var dosan fixad.. Hoppade in på netto då jag glömt köpa mjölk på ica. Fick med lite billig yoghurt, halstabletter och clementiner.
Hämtade barnen på väg hem.. Så nu har de ätit lunch. Fick bli pirog idag. Hade ju lixom ingen tid att planera eller förbereda någon mat idag. Barnen är superhungriga och vill helst att 2 tallrikar med mat ska stå innanför dörren och ryka innan man ens fått nyckeln i låset ;-) Inte så lätt alltid.

I eftermiddag ska jag göra paj, får nog bli köttfärspaj med bacon..
Nu ska Melwin sova en stund. Annars lär han gnälla hela eftermiddagen och sen somna vid 17....

Färdig..

Då var man klar. Har sminkat mig och fixat håret. Kom på nu i eftermiddag när mamma påminnde om att hon skulle vara barnvakt. Brukar annars vara jag som får påminna henne ;-) Vi ska iaf på möte på Melwins avdelning på dagis. Helst ser de att man har barnen hemma. Så mamma och pappa ville gärna vara här en stund med barnen.
Frågade Mikael för ett bra tag sen om han skulle med på detta möte och självklart skulle han det. Hehe idag ångrade han sig, han sa att han kan vara hemma med barnen. Men efter som jag anmält att vi kommer 2 st så får han allt åka med.


SNÖ! Det snöar... Jag älskar snö.. Fast jag vill ha sånna där riktigt stora flingor som faller tätt och tyst ner och lägger sig på marken. Så mysigt att tända massa ljus nu när det börjar bli mörkt! Luktar gott också!
Vädra behöver vi inte göra här nu när det är halv storm! Helt sjukt, det drar som bara den i fönstrena! Visade att det varit 17 grader prick i sovrummet inatt! Då är alla element i hela huset på till max! I en hyreslägenhet får det inte gå under 18 grader så måste de höja värmen! Hehe klagade lite till pappa igen så får se om det händer något snart..


Angående om det såg knepigt ut på bloggen så var det okej efter att jag postat det inlägget.. Konstigt!

Ser bloggen konstig ut?

Gick in på min egen blogg för att kolla. Hela texten och allt var precis i kanten åt vänster? Och de senaste inläggen syntes inte alls? Hur ser ni det? Är det som "vanligt"???

Klart och hungrig..

Nu är cellprovet klart. Fick den där Mahin eller vad hon heter, tyckte inte alls om henne. Har aldrig träffat henne innan, är glad att jag inte hade henne när jag var gravid.
Kom in i rummet och hon sa typ, -klä av dig..
Sen stod jag där och hon skrev en massa papper, fick sätta mig och lägga upp benen. Ja, men då var inte "instrumenten" varma så då fick hon sätta i en kontakt och så fick jag ligga ytterligare en stund.. Snacka om förnedrande! Till råga på allt så säger hon att tydligen är min mens inte slut än. Skulle ju tagit provet förra veckan, men fick mens då och ändrade tiden tills idag. Mensen tog slut i lördags natt. På söndagen kunde jag vara utan tampong/binda.. Så hela söndagen, måndagen och halva tisdagen har jag "inte" haft mens. Men enligt henne så hade jag det! Så jag kanske får göra om provet om det är för mycket blod på det sa hon..... Ska be om en annan som gör testet isf!


Usch kom på nu för en stund sen att jag bara käkat frukost idag. 1 macka och 1 kopp te. Tog en clementin på förmiddagen visserligen.
Kanske ska ta och göra lite pannkakor till kvällen. Det brukar ju uppskattas av barnen iaf.


Gråta..

Hehe, igår kväll låg jag i över 1 timma och tårarna bara rann. Kunde inte hjälpa det, försökte låta bli men det gick inte.
Då undrar ni säkert varför jag grät? Jo, jag läste en bok, en man har skrivit boken. Han förlorade sin fru i bröstcancer. Det var då han fick iden om att skriva en bok.

Boken heter En sorts kärlek, skriven av Ray Kluun. Började läsa den i söndags kväll. Var fast i över 2 timmar. Igår läste jag 1 timma då Melwin sov och Lia låg och vilade på sitt rum. Sen från kl 20 igårkväll till strax efter 1 inatt då boken var färdigläst.. Hela min kudde var blöt av tårar.
En helt vanlig familj, båda har egna företag. De har hus och en dotter på ca 1 år. Mannen har varit otrogen hela tiden under de 7 åren de varit gifta. Men nu när frun får bröstcancer så blir mannen ännu värre och hittar på alla de saker han kan komma på för att kunna gå ut och träffa andra tjejer. Man får följa hela kampen om att övervinna cancern, alla möten, prover och operationer på sjukhuset.
När de sen får reda på att bröstcancern spridit sig och att frun inte har så långt kvar så gör de en minneslåda till deras dotter. Frun skriver också en dagbok till dottern om allt de gör ihop under den sista tiden.
Man får veta precis ALLT som händer. Hur frun planerar sin egen begravning, vilka personen som ska komma och ta farväl på hennes dödsbädd de sista dagarna hon har kvar i livet.

Ja, har ni inte läst denna bok så gör det för guds skull! Jag skulle kunna läsa den igen och igen...




Nu är det tyst och lugnt här hemma, Melwin fick gå till dagis. Han har inte varit där på ca 1 vecka. Dock är han fortfarande lite snorig.. Men mest då han precis går upp.

Usch i eftermiddags ka jag gå och ta cellprovet. Lite skraj är jag allt. Men har ju gjort det förut så vet att det inte känns något särskilt.

Nä, se om ett program har kommit upp på svt play nu. Brukar göra det på tisdagar på förmiddagen.

RSS 2.0