Tjuriga folk..

Åhh, man blir ju galen. Bara helt plötsligt åka hem så där. Utan anledning. Bara för att mitt barn kunde dansa och inte dennes.. He då åker vi hem oh struntar i dom vars barn kan dansa... Moget!


Sitter här själv. Ska jobba vid 16. Mikael, Lia och Melwin har åkt till Hjo. Gammelmorfar och gammelmormor bor där.
De skulle nog fika lite bara. Tråkit att man inte kan följa med..

Nu ska jag kika lite och sen fixa iordning mig så jag kan åka.

Omändring i lägenheten.

Oj oj. Idag så har vi verkligen grejat här hemma. Flyttat om sängar, byråar, hyllor, garderober m.m. Detta pga att Lia ska få ny säng nästa lördag då hon fyller 4 år!
Vi var nere i går och köpte sängstommen plus en massa annat grejs. Så Lias rum ska gå i svart och rosa. Så efter som Lia vägrat sova i sin säng så har Melwin idag fått in Lias gamla säng till sitt rum. Så nu åkte spjälsängen ut! På hans lunchvila så bara han stensomnade i sängen. Visserligen var han så trött så han somnade nästan vid matbordet. Och ikväll lär han vara lika trött så inga problem än.
Melwin har fått det jättebra på sitt rum nu. Mer plats fast det är mer grejer på rummet, knepigt ;-) Bättre förvaring kanske det kallas ;-)

Ska jobba kväll idag. Börjar vid 16. Väntar på att Mikael och Lia ska komma hem. De har varit och lämnat spjälsängen hos Mikaels syster.
Imorgon ska han åka till tippen med massa saker som ska slängas. Och på tisdag åker Mikael och köper resterande saker på Ikea som vi inte kunde köpa igår för då hade inte vi fått med allt hem.

Vi funderar på att byta rum. Så vårat sovrum ska bli i vardagsrummet i stället. Och tvärt om. Men då måste vi sätta tyg över garderoberna som är fasta i det gamla sovrummet. Från början så var det ju ett vardagsrum. Så det är ungefär lika stort. Men lite annan form¨! Tror det hade blivit bra faktist. Men då ska vi köpa ny soffa isånna fall. Får se hur det blir och om vi ska bo kvar. '

Nu så ska jag fixa i ordning mig innan jobbet.

Lia till sommarland.

Idag så ska min lilla Lia till sommarland med min mamma och pappa, systrar och mina kusiner från örebro. Dom lär få jättekul. Men hoppas bara att det inte blir regn! Dom ska bada har dom bestämt sig för ;-) Får väl se hur det blir med det.
Vi skulle ju ha åkt allihopa men jag ska ju jobba, så då blir det inte länge vi kan vara där. Inte så kul då.

Nä nu ska jag gå.

Jobbig dag.

Fy vilken jobbig dag det vart på jobbet idag. Allt var upp och ner och till råga på allt så ligger nog en boende för döden. Hemskt, jag som aldrig sett en död person.
Skulle ju ha åkt till sjukhuset när min morfar gått bort för att säga farväl. Men blev aldrig så sen.
Vet inte hur jag kommer att ta det. Får se hur det bli om jag jobbar då eller inte.

Iallafall så är jag ledig i morgon. Fast jag ska ju ha ett Tupperware party i morgon. Inte för att jag fått tag på personen som ska ha det. Men men, det blir nog bra.

Melwin bara käkar och käkar. Han är helt galen i mat! Lia bara petar så Melwin äter lätt dubbelt så mycket mat som henne vid varje måltid!
Kul at han äntligen äter.

Nu så ska jag ta och duscha och greja lite innan jag ska slänga mig i sängen och kika på lite film.

Ny dag, nya händelser.

Idag så har jag och barnen varit ute och lekt och bara haft kul. Fixade till lite här hemma på morgonen. Sen gick vi och hälsade på mormor och fick mat där. Sen var vi i lekparken 3 ggr under dagen. Vi var och köpte glass på eftermiddagen.
Jag kom på att jag kunde ta av klädseln på Melwins vagn och tänkte jag skulle skrubbat den i badkaret, men till min förvåning så gick det att köra i maskin! Så nu är det hur rent som helst! Toppenbra! Lär tvättas lite mer ofta nu.

Allihopa sover här hemma nu. Så jag ska hoppa i duschen och sen sova..

Ögoninflammation..

Nu har Lia, Melwin och jag ögoninflammation. Eller Lia har det precis gått bort på. Jag ser ut som om jag har fått en stor jävla smäll över ögat! Svullet och rött som bara den!
Ska ju jobba ikväll. Men får ringa dom och fråga om jag får komma eller inte. Kanske lite svårt att jobba för jag ser nästan inget på det ögat! Jaja, får se hur det blir.

Kom på att jag glömt skriva att Lia och vi var å klippte oss för några veckor sedan då klippte Lia lugg! Det blev toppen bra!

Nu vaknade Melwin, ska ta och göra lite frukost till honom!

Jag sjuk!

Igår gick jag till jobbet som vanligt. När vi fått upp alla och de fått frukost så kännde jag mig jättekonstig. Jag frös och svettades om vartannat, hade en extrem huvudvärk, yr och kännde mig jättesjuk bara så där. Tog tempen med en örontermometer den visade på 38,4. Så de skickade hem mig. Låg hela dagen igår. Var helt utslagen.
Idag fick jag också vara hemma som tur var. Känner mig fortfarande inte alls bra. Imorgon är jag ledig, så på fredag ska jag jobba kväll. Borde ju vara frisk då!

Lia är frisk nu. Hon åkte ju på ögoninflammation. Så Mikael har varit hemma med henne i 2 dagar. Men idag är båda barnen på dagis. För jag hade aldrig orkat ta hand om dom själv!

Nä orkar inte skriva mer nu..

Första demon.

Nu så har jag skickat iväg en beställning på första demonstrationen! Det gick superbra! Fick sålt för 2184 kr! Inte dåligt för att vara första gången tycker jag! Tyvärr inga nya demos, men har ju några på g, så det är ju bra!
Ganska kul att vara konsulent! Man träffar ju många nya folk. Och sen så ser inte jag det som ett jobb. Det tar högst 1-2 timmar hemma hos en person. Sen ska man beställa och det tar 20 minuter nu denna gång, sen när jag lärt mig lär det väl ta en 5 minuter. Sen får man varorna levererade, då ska de packas och det går ganska fort. Sen ska jag leverera varorna fördigpackade till värdinnan.
Ganska kul att ha många burkar och saker från tupperware. Ju mer man säljer ju mer får man ;-)

Nu ska vi snart fixa lite gott att äta. Mysa lite och kika på tv.

Ont i halsen.

Fy sjutton säger jag bara. Jag har blivit jätteförkyld och har så ont i halsen, så jag kan inte sova.
Vill bara ligga och sova men kan inte ens det. Och till råga på allt så ska jag ha min första tupperwere demos idag!  Men det ska nog gå bra för jag känner mig alltid lite piggare frammåt eftermiddagen. Blir nog en 8 st personer om kommer. Ganska många.. Kul kul.

Igår så  åkte jag med min mamma och pappa (mormor var med också) ut till torpet. Jag hade tänkt att slänga mig på studsmattan och sola å vila. Barnen var hemma hos Mikael för de var så trötta igår. När vi kommer ut dit så börjar det regna. Inget solande för mig inte! Lite sur blir man då.

Nä nu har Melwin vaknat. Han har ställt om sig nu och vaknar som när han ska till dagis.

Ska jag orka ?

Haha har ju en hel hink med jordgubbar som ska rensas. Vill få det gjort nu ikväll så jag kan gosa och leka med barnen i morgon hela förmiddagen. Sen så blir säkert jordgubbarna bättre om jag rensar och fryser in de som ska frysas in nu idag. Och jag och barnen kan bara käka jordgubbar i morgon förmiddag och mysa ;-) Så jag måste nog alltså få ork till att rensa dessa jordgubbar då.,.. Tar det om en stund..Haha skjuta på det så länge som möjligt.


Jag har kommit på varför jag skaffade barn så tidigt och jag är helt 100 % säker på att jag aldrig kommer skaffa en sladdis! För jag vill verkligen inte ha fler barn nu!
Träffade en tjej idag som har barn som är relativt självgående runt 8-10 år. De är 2 barn. Nu ska dom skaffa en till, eller ja mamman är ju gravid redan. Det enda jag säger är ALDRIG!
Tänker på när Lia är 10 år då är Melwin 7 år. De kan fixa sig frukos på morgonen själva om jag skulle vilja ta sovmorgon en söndag. Aldrig att jag skulle skaffa en till då. Och då blir man ju nästan tvungen att skaffa en till strax efter det för det blir ju ett sånnt glapp mellan åldrarna..
Syrran är ju glad iallafall att vi inte ska ha fler barn. För hon har ju fått massa bebisgrejer (köpt endel). Ja, om hon skulle köpt allt detta nytt eller lite begagnat så skulle hon ha fått betala hur mycket som helst ju!

Nä jordgubbarna var det ju..

Jobbat och jordgubbsplockning!

Jobbade från 7-13 idag. Vaknade och hade fruktansvärt ont i halsen! Men tog en tablett och det gick över. Väl på jobbet var det okej. Hämtade barnen och käkade middag. Sen bar det iväg och plocka jordgubbar med min mamma och Anna. De var jättegoda, men skulle behövt mogna lite till! Annars var det okej. Så ni kan ju gissa vad vi käkade till kvällsmat? Jordgubbar och gräde. Så gott!
Melwin har fortfarande feber. Han har varit hängig idag och ätit lite dåligt. Men druckit jättebra. Så det känns ändå okej med honom. Han käkade ju massa med jordgubbar nu ikväll. Någon välling orkade han inte sen ;-)

Imorgon så är jag hemma med barnen tills klockan 16, då bär det av till jobbet igen. Känns jobbigt att jobba kväll. Tycker de flesta på min avdelning. För det är en boende som är arg och slåss och blir helt galen frammåt eftermiddagen kvällen. Alla andra är så söta och snälla och denna person är helt hopplös, slår oss och alla andra boende. Det går ganska bra på dagen.. Men kvällen är något man pinas med att jobba just nu. De har inte hittat någon bra medicin som hjälper..

RSS 2.0