Hemma från läkaren.

Då så. Var inne hos läkaren i ca 5 minuter! Då satt jag och väntade på henne i ca 3 av dom minutrerna. De hade fått jättebra bilder iaf! Hon trodde att det kunde vara utslag i samband med infektion eller läkemedel. Läkemedel kunde vi utesluta efter som jag inte ätit det! Någon alvedon då och då. Men det kunde inge ge sådant här sade hon.
Sen så har jag ju inte haft någon infektion i kroppen alls vad jag vet. Och det har ju kommit när jag inte har varit förkyld och hostig. Så det kunde vi utesluta också.
Hon kunde inget annat göra än att jag ska ringa tillbaka till dom och få en akuttid när det kommer utslag igen.

Vi åkte och handlade lite efteråt och käkade lite mat. Melwin var med och han charmade ALLA! Bäst av allt var på mcdonalds då några byggarbetare satt och åt. Då började de skratta åt något då hängde Melwin på och då skarttade de ännu mer när de märkte det. Då tog Melwin och skrattade tills han nästan kiknade ;-)
Sen gick vi framme på stan i skövde. Där stod ett gäng med några tjejer och killar. Melwin vinkade och den ena tjejen lutade sig mot sin kille och sa: - Så himla söt, jag vill också ha barn.
Haha hon skulle bara veta hur han är hemma. River i allt och klättrar högt och lågt. Men så snäll som han är när vi är ute och handlar, går eller åker bil är helt otroligt! Skriker aldrig, sitter stilla HELA tiden och lyssnar på oss.

Ska hämta Lia om en stund nu. Hennes dagis är bra! Fick vara där nu när jag skulle till läkaren. Inte många som får vara det. Men de är förstående. Skönt det!

Klantigt!

Fy vad klantig jag är. Skulle öppna en bigpack burk som är full med pärlor till Lia idag på förmiddagen. Tror ni inte jag slinter och tappar hela jävla burken på golvet! Det är massa med pyttesmå pärlor och halvstora också.. Men ändå var det hemskt att försöka få upp alla dessa jävla pärlor.
Var precis vid köksbordet så vi har legat på kvä och plockat pärlor i ca 1 timma. Men ändå dammsög vi upp MASSOR!
Så vad säger man klantigt eller?

Dax att byta en luktande blöja känner jag. Sen lägga Melwin för middagsvila. Han somnar snart på golvet.

Åhh.. Vilken dag.

Igår så bestämdes det att Lia skulle med min mamma och åka till Isabella i stället. De käkade glass och lekte hela eftermiddagen.
Jag, Melwin, Felicia, Tim och Anna åkte till badhuset och badade. Kunde inte vara där alls länge för det var svinkallt!  Barnen var helt blåa sen, jag också om händerna! Vi satt länge och fikade innan vi skulle gå ut. Kännde att vi alla behövde torka och bli varma.

Jobbade igår kl 16. Var helt sjukt igår. Bara för att en krånglar så ska alla göra det! Fick en stor och ting gubbe från stolen till sängen, sen satt han där. Vägrade lägga sig ner. Han slogs och var skitsur! Vi fick hämta mer personal från en annan avdelning. Räckte inte med oss 3 som var där igår. Vi fick till slut han i sängen. MEN när vi fällt upp brädan på sängen så kastade han sig nästan ur sängen ändå. Så jag stod "vakt" ute i hallen. För vi fick inte ens vara i rummet! De andra två fick duscha och lägga alla andra. Till slut ropade gubben och jag gick fram. Då fick jag reda på vad problemet var. Och fixade det och sen fick jag lägga honom! Haha då var han hur snäll som helst!
Men då låg vi efter i tiden med ca 45 minuter! Det gör mycket när det handlar om människor. Vissa ska ju ha mediciner vid vissa tider m.m. Och de är ju så trötta på kvällen! Men vi fick alla i säng och allt blev gjort.
Idag ringde de från jobbet. Frågade om jag kunde jobba på dagen. Men det går ju inte. Melwin ska inte vara på dagis förrän på fredag. Då ska jag jobba. Lia ska vara på dagis imorgon.

Imorgon då ska jag till Kss på hud. Äntligen!! Fick visserligen en tidigare datum än det var tänkt så det är bra. Ska bli kul att se om de kan se något på korten de tog här i stan på vc. För nu har jag inget alls på huden. Haha.. Undra om dom ber mig ringa dom när det kommer tillbaka för jag kan tänka mig att de vill se det med egna ögon!
Båda barnen sitter och kollar på rori räserbil, Melwin är helt tokig i det bara för att det är bilar med.
Idag måste vi verkligen åka och handla mat. Det mesta har tagit slut! Så onödigt att gå och småhandla lite då och då. man köper bara en massa skit också.




Respektera!

Det här med att respektera vad andra tycker och vill. Det är något som väldigt många har svårt med. Visst det kan även jag ha. Det vet jag.
Men vill vi göra en sak så är det så det är bara att respektera oss. Det är ändå vårat val i slutändan!
Kan förklara mer senare en annan dag när jag har tid.




Igår jobbade jag och ska även göra idag. Var riktigt segt igårkväll. Hade ju varit vaken sen 4.30 och så ställde vi ju om klockan bakåt. Så då gick jag upp 3.30! Det var ju verkligen kul. Jobbade till 21. Så det blev en lååång dag för mig!
Vi satte fart att rensa ur hela förrådet! Gick ju inte ens att komma in där! Slänga ungefär hälften av allt! Sen en massa barnkläder som ska till Meya och Tim. Och ska se om min kusin vill ha en låda med bebiskläder till deras tjej. Är ju en hel del fint kvar sedan Lia. Synd att kasta.. Har ändå satt ut väldigt mycket på tradera! Mikael satt med det igår kväll.

Idag ska Lia med mormor, sara och Isabella till torpet. Men får se efter som det regnar. Skulle ta med varmkorv och massa annat gott. Ha picknick med andra ord. Lia har väntat så länge på det här ;-) Isabella är ungefär 1 år äldre än Lia. Och sara är mammas kompis. Så de kommer säkert ha kul.

Julmarknad och kallt!

Var som sagt på julmarknad i Hällekis idag. Var både ute och inne. Inget vidare med andra ord. Höll på att frysa ihjäl. Sen blåste det för fullt!
Var mycket grejer, men saknade julstämmningen jag tycker det ska vara på en julmarknad. Inte någon musik och inte en enda tomte! Åkte efteråt till Skara och åt på mcdonalds.

Ska kika på film nu så skriver imorgon.

Filmkväll!

Nu ikväll efter vi lagt barnen så lagade jag och älsklingen tacos. Vi käkade och tittade på filmen sex and the city. Tog en pause för Mikael skulle hämta en grej hos en kompis. Så jag passade på att diska, väntar bara på att Mikael ska komma tillbaka så vi kan fortsätta kika på filmen.

Imorgon ska vi på årets första julmarknad. Var utanför mariestad någon stans. Ska bli kul. Lia hoppas på att få se tomten ;-) Ska ta lite kort där på barnen..

Varför nu?

Det är väl typiskt att de skulle ringa just idag från jobbet. Melwin är ju fortfarande inte riktigt bra. Och jag vet att både mamma, pappa och min mormor ska åka iväg idag. Så ingen som kan vara barnvakt.
De frågade om imorgon också, jag tackade nej till jobb imorgon redan förra veckan men hon frågade ändå. Jag kan verkligen inte jobba då.
Har ju tider från söndag och hela nästa vecka. Så det är ju bra.

Idag så ska jag lämna Lia på dagis. Sen hem och leka med Melwin och fram å handla.
Melwin är för rolig. Han käkar clementin nu. Springer och får 1 klyfta av mig. Sen sätter han sig i soffan och tuggar ner. Kommer tillbaka till mig och hämtar en till och sätter sig i soffan.
Väntar på att få kallelse för 1 ½ årskontroll till Melwin. Skulle vara med läkare pga hans "astma". Annars är det inte med läkare på denna kontroll. Vill se hur mycket Melwin gått ner eller om han står stilla. Han har ju inte kräkts något mer än.. Hoppas det är bra för denna förkylning. Tycker han hostar mycket mindre nu också! 
Tog bort masken på hans nebunett och det gick mycket bättre för honom att andas i den då! Så han andas bara i den där vita (genomskinliga" grejen.. 









Glöm dina bekymmer
Imorgon kommer nya.
  

Så snäll Lia.

Åhh, Lia var jättesnäll att ha med i badhuset igår. Hon gjorde precis som jag sa till henne. Men mesta dels av tiden så var vi i den bassängen med rutchkana. Lia kunde åka rutchkanan själv nu. Hon hade armkuddar på överarmarna. Jag låg mest i vattnet och kikade på Lia när hon lekte med andra barn. Vi hade iallafall jättekul. Lär bli fler gånger!

Idag så ska jag till mvc. Fixa lite mer p-piller.. Dom tog slut för en 3 månader sedan ;-) Hehe.. Skulle satt in spiral då men det blir inte så. Kan inte ha det pga olika orsaker med min kropp.
Hoppas det inte regnar när jag ska dit bara.

Häromdagen höll jag på att dö, trödde jag skulle bli överfallen eller något.
Skulle gå ut med soporna runt 18 på kvällen, hade börjat skymma lite. Gick utanför trappuppgången och över lekplatsen. Så att det stod en läskig typ vid andra änden av vårat hus. Tänkte inte mer på det utan gick med soporna och sedan tillbaka. När jag kommer ut från lekparken står den där läskiga typen på våran trappa! Han typ står mitt i vägen så jag höll på att vända och gå hem till min mamma och pappa. Men vad sjutton tänkte jag.. Så jag fortsatte gå och fick typ tränga mig fram in i trappuppgången! Han gjorde inget...
Fick reda på några dagar sedan att det är våran nya granne.. Men snacka om att det var läskigt.. Han lixom flyttade inte på sig.


Glöm dina bekymmer
Imorgon kommer nya

Huvudvärk och badhus.

Vaknade upp idag med en hemsk huvudvärk! Får bli att knapra lite alvedon känner jag. Annars orkar jag aldrig hela denna dag.
Ska idag och bada med Lia. Hon längtar redan! Åker runt 15 då Mikael slutar.

Var ju inne i skövde igår. Hittade 2 par höstskor. Höga stövlar, ett par med klack och ett par utan. Aldrig att jag tar på mig sånna "stövlar" med skaft till fotknölarna. Det är det fulaste jag vet!
Melwin har fortfarande inte kräkts något! Varken igårkväll eller idag på morgonen, än kanske man ska säga?



Glöm dina bekymmer
imorgon kommer nya.

Regn och Skövde.

Åh vad det blåser och regnar ute. Fick skjuts till dagis av min pappa. Mamma tog Melwin så länge. Åkte och handlade lite med pappa och vi åkte å köpte färska frallor och sedan fick jag och Melwin åter idag frukost hos dom ;-) Gott gott!

Nu om en stund ska mamma köra mig till skövde. Måste verkligen ha nya skor. Går i ett par halvtrasiga tennisskor! Ska försöka hitta 2 par skor iallafall.
Melwin ska med. Han tycker ju det är kul att handla. LIa ska vara hos min mormor tills Mikael slutar jobbet.

Får ta Lia. Hon skulle packa ner 1 spel i en kasse sa jag så hon har något att göra där. Nu kom hon ut med 4 kassar som är fulla av saker! Ahh, se barn....

Bra dag och natt.

Melwin har inte kräkts sen igår morsse vilket är så skönt! Han blir mycket gladare och piggare då!
Var och klippte oss igår. Båda barnen var så duktiga! Melwin satt stilla hela tiden! Tyckte det var skitkul att se håret försvinna från huvudet! Nu har han jättekort hår! Ska slänga in en före och efterbild på honom sen. Våran frissör har aldrig kännt något så litet barn med så tjockt hår sa hon om Melwin.

Idag är Lia jättegrinig. Inget är bra.. Har fått passa upp på henne hela morgonen. Men ändå är allt jag gör fel! Så det är jättekul här... Skönt att hon ska vara på dagis idag. Då kanske hon har lugnat ner sig när hon kommer hem. Hehe..

Är sugen på korvgryta idag. Om jag ska göra det så måste jag gå fram å handla sen för allt finns inte hemma. Å det typ regnar ute.. Inte kul..  Får väl ta på mig och Melwin regnkläder eller något. Har kommit på att regnkläder till en själv är ett måste när man har barn!
Nä får ta och fixa ordning oss så Lia kan komma till dagis.



Måndag.

Nu har jag och melwin varit hemma hos min mamma och pappa å hälsat på. Vi gick dit när vi lämnat Lia på dagis. Så vi fick frukost där med allt gott man kan tänka sig. Kokta ägg, helgskinka som var nykokt, färskt bröd, juice, te m.m. Melwin åt så han lär vara mätt.
Melwin kräktes upp allt i magen igårkväll. Luktade inte gott... Som tur var så kom allt på golvet och lite på han själv. Fick i honom 1 flaska välling efter det. Så när han vaknade i morsse så skulle han få välling igen. Han fick först medicinerna så han inte skulle kräkas pga allt slem, ni skulle höra honom på morgonen! Piper i hela bröstet och varje andetag han tar så rosslar det något hemskt! Man kan höra det från hallen om man har dörren stängd!
Iallafall så kräktes han upp halva flaskan välling nu på morgonen. Fick i honom lite gröt med äppelmos på. Alltså inte alls mycket mot vad han brukar käka. Tur att han åt mycket hos min mamma.

Idag så ska vi och klippa oss. Melwin ska klippa bort tuppkammen så allt blir jämnlångt. Sen ska jag inte klippa honom på ett tag. Låta håret växa ut lite granna. Han har så tjockt och fint hår. Och fort växer det också ;-)

Just nu sover Melwin. Blir nog till att väcka honom vid 11 då vi ska och hämnta Lia. Han somnade ju nu vid 10. Blir nog lagom med 1 timma nu idag.



Glöm bort dina bekymmer,
Imorgon kommer nya.

Myskväll.

Fick jobba igår 7-16.30. Hade ju lovat Lia att vi skulle ha myskväll igårkväll. Så när jag slutat jobbet var det bara att åka fram med Lia till stan och köpa dricka och hyra film. Blev nicke nyfiken. Hon har filmen, men dett var 8 avsnitt som gått på tv. Vi hade sett kanske 3 av dom så resten var bra.
Jag och Lia grejade lite och var ute med soporna. Sen gjorde vi i ordning allt och tog fram godis, chips, dricka och satte på filmen! Vid näst sista och sista avsnittet så var hon så trött och kunde inte riktigt sitta stilla mer. Så då plockade jag undan godis och dricka och lade oss i sängen. Innan hade vi gjort iordning mysigt på golvet..
Somnade väl vid en 20.30. Så jag sov hela natten i Lias säng med henne. Hörde Melwin en gång.. Men sen har han nog sovit. Mikael tog honom iallafall. Så jag och Lia vaknade kl 6 och kikade på barnprogrammen till 6.30 då melwin kom och myste med oss. Vid 7 käkade vi frukost.

Idag så ska Mikael iväg och spela airsoft. Så jag är själv med barnen från 10 tills ikväll. Ska gå fram och lämna tillbaka filmen och handla lite till middagen nu på förmiddagen. Sen får vi vara inne. Vill inte ha Melwin ute för mycket. Räcker med en prommenad fram och tillbaka till stan. Då sitter han ju i vagnen med filt m.m.

Lia var nöjd med våran myskväll iaf! Jag med ;-) Får vi göra om någon gång..


Nytt vardagsrum.

Var på ikea igår. Lia ville gå in och leka med dom andra barnen i lekrummet. Hade ju tänkt ta med henne när vi handlade, men hon skulle prompt vara där. Så det fick hon. Tog av sig skorna och jag fyllde i en lapp med hennes namn och mitt namn och även mitt mobilnummer. Jag och Lia fick var sin stämpel på handen men med samma nummer på.
Sen var Lia där inne i 1 timma. Hon han inte ens att säga hej då till mig innan hon var igång att leka.
Så jag och min mamma gick i lugn och ro när vi handlade.
Det bordet jag skulle haft var alldeles för brett och det som var smalare var alldeles för kort. Så det blev ett helt annat, dock mer än dubbelt så dyrt än det andra.. Men men det fick gå det är nog mer hållbart i längden.
Hittade en nattlampa till Lia och en ny back ill Melwins alla bilar. Sen blev det lite ljus m.m.
Vi var klara efter 45 minuter. Lia ville absolut inte gå därifrån. De hade ju en massa roliga saker. Och vilket bollhav!

Innan vi gick in på ikea käkade vi på Mcdonalds. Lia ville ju det ;-) Efteråt åkte vi till Eko. Det finns så mycket billiga leksaker till barnen där! Och alla andra småprylar och roliga saker.. Man kan gå och kolla i all evighet.. Sen har dom ju billigt plockgodis där också.. Så jag och Lia köpte en påse för 35 kr. Låter inte som mycket men en halv påse fyllde vi!
PÅ lördag ska jag och Lia ha myskväll. Vi ska gå fram till stan och köpa dricka och chips å hyra film. Sen ska jag sova i hennes säng med henne hela natten.
Nästa vecka ska jag och Lia åka till badhuset en eftermiddag när Mikael slutat jobbet vid typ 15.. Någon som vill hänga med kanske? Känner att jag måste göra lite saker med bara Lia, utan Melwin.

Vi kom hem med bordet och bar upp det. Sen hämtade vi soffan. Kan säga att det blev helt annorlunda här inne! Nu fattas bara en ny tv-hylla. Vi skulle ha köpt det för 1-2 år sedan m,en vi kan inte bestämma oss för vilken vi ska ha och hur vi ska ha det här inne. Haha.. Får väl bli att bestämma oss snart!

Nu ska jag se om Melwin behagar att vakna snart. Han somnade vid 20 igår så han är nog trött. Men lite orolig blir man allt när han hostar och kräks så mycket. Så han inte kväver sig själv i kräkset. Varit inne minst 3-4 gånger och kollat till honom inatt! Sen 2 ggr nu på morgonen.
Får ta och leka lite med Lia innan han vaknar!

IQ-fiskmås?

Ibland är jag allt bra dum. Har jag någon IQ?
Sitter vid datorn och fryser. tar på mig en tjock tröja och en filt. Men fryser ändå.. Ska gå och känna på elemäntet då ser jag att balkongdörren är öppen! Haha inte konstigt att jag fryser när det är öppet ut! Öppnade för att vädra i morses!

Virus.. Läs!

Vet ni vad läkaren sade till mig?

Jo, igår var jag på vc med Melwin. Han undersökte och tog blodprov, inget annat än virus med astmatiska och slemmiga luftrör! Melwin fick sina 2 astmamediciner och en slemlösande hostmedicin. Den ena astmamedicinen är luftrörsvidgande och den andra är med kortison.
Iallafall så sa läkaren att Melwin absolut inte fick få mer virusinfektioner nu! Detta pga att Melwin haft feber (alltså virusinfektion på virusinfektion) i över 1 månad! Han har varit feberfri endast några dagar emellan.
För en öroninflammation eller halsfluss är inte alls så farligt, det sätter sig på stället och man blir bra efteråt!
Men en virusinfektion sätter sig främst på luftrören och då får hela kroppen mindre syre. Alltså är det farligt i längden! Och Då efter som Melwin har åkt på så många virusinfektioner nu i höst så får han absolut inte smittas mer sa läkaren till oss! En virusinfektion kunde ta flera veckor att läka ut...
Så nu har jag hämtat ut massa medicin på apoteket igår. Ska hämta ut mer idag efter som allt inte fanns. Och precis som sist så reagerade de på att Melwin får en astmasprej för vuxna.. Men läkaren förklarade för oss och för de på apoteket att denna sprej får Melwin bara i sig högst 10 procent av 1 sprejning i sin nebunett, så han får till och med ta 2 sprejeningar 2 ggr om dagen! Detta är den med kortison i.

Idag så ska jag åka till jönköping med min mamma och Lia. Köpa nytt bort till soffan. Vi har nämligen köpt en ny soffa också. Så vårat stora bord blir alldeles för stort för nya soffan! Mikael ska få hjälp av pappa under tiden att frakta bort våran gamla till tippen. Så vi ska hämta den nya soffan sen när vi kommit hem från jönköping. 

Restenav denna vecka får Lia också vara hemma från dagis. Även om Melwin inte är på dagis så kan ju Lia dra hem virusinfektioner... Får se hur det blir nästa vecka med Lia. Tycker ju synd om henne att inte vara på dagis. Men det är ju för att Melwin ska bli frisk.

Uppe vid 4.15.

Jag och Melwin fick gå upp kl 4.15 idag. Melwin vaknade och ville ha välling. Han slukade 250 ml. Sen somnade han och jag skulle precis resa mig från hans säng när han hostar till och kräks upp ALLT! Var nog lite välling från igår kväll också.. Fy vad äckligt. Var över hela Melwin halva mig och halva sängen!
Vart börjar man? Fick av Melwin pyjamasen och torkade mig i resterande torra del av hans täcke (ville ju inte droppa kräks över hela golvet också). Fick in Melwin i duschen, han bara satt stilla där medans jag sprang och bar kräks sängkläder m.m. Till och med kudde och täcke var kräks på!
Jag skiter blankt i att man inte ska tvätta innan kl 7! Jag satte på en maskin tvätt kl 5! Hade jag väntat så hade det ju torkat in och då aknske inte fläckarna hade gått bort!

Blir till att ringa vc idag! Melwin har ju varit sjuk i feber och förkylning med hosta i över 1 MÅNAD! Det är inte så roligt att ha honom hemma från dagis varje vecka. Förra veckan kunde han gå 2 dagar innan han fick feber igen! Jag håller ändå honom hemma så han är frisk ordentligt innan han får gå tillbaka dit.
Han rosslar i varje andetag som han tar. Detta håller på en bra bit in på förmiddagen varje dag! Sen lättar det lite. MEN det blir ju bara värre då han sovit middag. Det kommer alltså när han legat ner, han samlar slem i luftrören då! Tycker så synd om honom!

Jobbade igår så min mamma satt barnvakt åt Melwin. Lia var på dagis och hade verkligen jättekul ;-) Ville inte gå hem när jag kom och skulle hämta.
Nä försöka få i Lia lite frukost och Melwin lite å dricka. Han ville verkligen inte ha någon mat, han vågar inte äta då han kräkts!


Jobba, jobba. Men frisk.

Äntligen är man "frisk". Ingen feber. Men är rosslig i luftvägarna och hostar lite. Får nog akta mig så jag inte blir kall så det blir lunginflammation. Skulle inte vara så kul.

Igår kväll jobbade jag. Missade 3 jobbpass tyvärr. Men är man sjuk så är man. Var jobbigt igår för en boende var jättedålig.. Blir ju jobbigt för oss psykiskt då. Får väl se hur det går att jobba ikväll. Har 2 pass i helgen och ett nästa vecka. Fast de brukar alltid ringa och boka in lite nya tider innan jag jobbat det sista passet, så det är bra! Trivs jättebra med att jobba så här. Skulle vilja ha någon mer dag i stället för kväll.
Har sökt lite olika jobb nu. Fanns faktist några bra jobb nu som jag skulle kunna få ;-) Hoppas kan man ju alltid.

Melwin somnade på väg hem från dagis. Bara att bära upp honom och sedan lade jag honom på hallmattan. Fick ta av honom där för han hade sand ÖVERALLT! Inte kul att få det i hans säng. Melwin bara sov vidare ;-)
Lia fick käka en pirog. Ska ju ändå laga mat nu till kl 14. Melwin får en banan eller något när han vaknar.


Sjuk.

Jag har legat sedan i torsdags dag med hög feber och sån jädra huvudvärk. På torsdagskvällen hade jag 39,2 MED 2 alvedon i kroppen! Jag har legat i sängen hela torsdag eftermiddag tills idag på morgonen! Nu idag är jag faktist bättre. Jag tror att det var en släng av influensa efter som jag hade värk i hela kroppen och huvudvärk, hög feber.
Det började i onsdags kväll med att jag hade ont i halsen, kännde mig lite hängig. Sen vaknade jag i torsdags med en hemsk huvudvärk och hela dagen frös jag som bara den! Även på fredagen.
I går fick Mikael vara hemma och ta hand om barnen, jag hade aldrig klarat det.

För Lia blev det alltså inget hörseltest på öron. Hon är ju också förkyld. Min mamma sa att hon kunde ha åkt med Lia om det var så att jag bara var sjuk. men onödigt att åka in med Lia om det skulle visa fel för att hon är förkyld!
Melwin mår ganska bra. Något snorig och rosslig..

Usch känner att om jag gör saker så orkar jag ej så mycket. blir helt matt i hela kroppen av att gå på toa eller bara sitta här. Gött att barnen sover fortfarande. Men de är på väg att vakna hör jag.

Sjuklingar och faan!

Igår så var å kalas i Hjo. Efter som vi bara åkte bil och sedan skulle vara inne så fick Lia på sig en thishirt och en väldigt tunn jacka. Inget fel med det. Vi skulle ju inte vara ute.
Men Lia tjatade efter att gå ut och gunga när vi var där nere. Både jag och Mikael sa nej efter som hon bara hade den tunna jackan och ingen tjock tröja, inte ens en mössa på sig. Tror ni inte att Mikaels mormor säger att hon kan gå ut med Lia. Både jag och Mikael sa NEJ! För Lia kan bli sjuk. Och det vill vi absolut inte..
Tror ni inte hon ändå tar med Lia ut... Jo, en snabb sväng sa hon. Både jag och Mikael försökte protestera. men det hjälpte INTE ett dugg.
De var ute och gungade en bra stund, sedan plockade dom äpplen. När väl vi fick in Lia så var hon iskall!

Så idag så är hon genomförkyld och hostig! Och i morgon skulle hon ha varit på kss och kollat öronen igen! Faan säger jag bara för gammla gaggiga tanter som tror dom vet bäst! Vi är faan föräldrar och bestämmer över vårat barn!
Så nu efter som Lia är förkyld så kan hon inte få kollat öronen i morgon. Jag fick vara hemma från jobbet idag för att barnen är sjuka.. Kul..
Jag ska vänta med att ringa till önh tills i morgon. Ska hålla Lia inne idag.. Och hoppas kan man ju på att hon är frisk i morgon, men det är ju knappast troligt!

Ja, som ni hör så är jag väldigt arg! Orkar inte skriva mer nu.

Tupperware och kalas.

Nu har jag packat en leverans med tupperware produkter! Med hjälp av Lia och Melwin. Inte så lätt när dom lägger fel grejer i fel påse och sedan packar upp det jag packat ner rätt.. Haha..

I eftermiddag ska vi på kalas i hjo. Mikaels morfar fyller år idag, likaså min pappa. Men vi ska fira min pappa på lördag då även min syster Felicia fyller år! 
Nu skriks det från rummet. lia har väl varit taskig och kört ut Melwin från sitt eget rum!  

RSS 2.0