Vilket hål...

Ja, då var snickarna här idag igen. De lär väl vara här hela nästa vecka också. Just nu har vi ett jättestort hål i väggen köket mot badrummet. De skulle montera en fläkt med kryddhylla och en fin hörnhylla brevid. Men för att få upp detta var de tvugna att flytta ventilationen en 10-20 cm åt ena hållet. Vilket resulterade i att kille råkade såga genom hela jävla väggen!
Inte ens alla köksluckor är färdiga.. Det är 1 garderob med överskåp som saknar luckor, ett skåp som inte har botten och några hyllplan. Sen alla dessa jäkla garderobsluckor som de beställde fel trots att de var här och specialmätte. Min pappa bara skrattade när jag sa att de lär väl inte bli klara förrän årsskiftet 2012-2013... Men vi har väntat på att de ska fixa badkarsproppen i 3 ½ år nu. Sade till direkt när vi flyttade in. De var här ca 5 gånger och satte i nyckelring. Sen skulle han komma tillbaka dagen efter och fixa men han har inte kommit än... Det var ca 1,5 år sedan nu... Ska bli skönt när vi hittat ett hus. Jag tänker då inte laga ett badkar som inte är mitt.

Imorgon fyller jag 25 år.. Jag som fortfarande är typ 18-19.. Det har gått så fort. Och imorgon ska jag och Mikael gå på bio å äta mat ute på restaurang utan barn! Det ska bli skönt. Blir väl att vi äter uta minst 1 gång om dagen hela helgen också. Visst sköter sig barnen ute, men ändå blir det inte som när man är själva.

Färdigt efter årsskiftet?

Ja, då var köket på gång då. Alla luckor inklusive garderobsluckor är bortplockade. Det är målat och spacklat, och allt som stod i köksskåpen är urplockat! Det står för tillfället i Lias rum "kaos".. Ni kan ju tänka er allt porslin, glas, torrvaror m.m som man har i ett kök.. Det ska komma idag och sätta upp luckorna. Men jag har hittat problem redan nu som de inte tänkt på. De ska sätta fästena till luckorna på insidan i skåpena. Ja, i köket är det 2 skåp som de kommer få problem med. Det ena är grytskåpet. Det sitter ju som långa "pinnar" där hyllplanen hänger på precis där luckan ska sättas fast. Lika dant i 2 av garderoberna. Blir kul att se när alla luckor är på plats? Kanske årsskiftet -2012?

På torsdag blir det barnvakt och jag och Mikael åker och käkar mat i skövde och sen bio. På fredagsmorgonen åker vi med tåget från falköping till Göteborg. Där ska vi sova på ett hotell. Tänkte gå på universeum m.m. Sen på lördagen åker vi med båten över till Danmark och sover en natt i Fredrikshamn. Och på söndagen åker vi båten hem till Göteborg och sen tåg till Falköping igen. Ska bli skönt att bara kunna ta det lugnt, slippa bädda, städa m.m.  ;-) Ska bli skönt att komma hemmifrån lite, men lär längta efter barnen..


Min söta Lia.



Melwin och kusinen Tilde.


Oj, tur man har minne?

Har inget minne kvar alls tror jag. Glömmer saker hela tiden.

Har iaf varit barnvakt till Tim igen, de fick åka till förlossningen igen. Så Tim sov här en natt. Men ingen bebis än iaf. Är ju ca 11 veckor kvar nu.

Igår åkte jag vid 17.30 till skövde och kollade på bio med Malin, Catrin och Rebecca. Vi såg I rymden finns inga känslor. Den var faktist väldigt bra. Han som hade huvudrollen kunde spela så jävla bra! Dom måste fått många skratt under inspelningen iaf! Måste kolla på bio oftare.. Har ju pressentkort på 600 kr som jag och Mikael fick i julas.

Nästa torsdag åker jag och Mikael iväg.. Och kommer hem på söndagen. 3 nätter helt själva! Det behöver vi. Har fixat barnvakt, men inte vart vi ska åka ;-) Fast det ska vi boka ikväll eller i morgon. Får se vart det blir, vi har några olika alternativ.

RSS 2.0