Jag har ett kök!

Nu har jag stått och skurat och grejjat i köket i 1,5 timma.. Haft fullt upp. Men skönt att det är klart nu ikväll iaf. Bara gardiner, duk och blommor som ska in å lite annat skit som man har ;-) Det ska jag ta i morgon. Tänkte att har jag tid så ska jag Diska alla finglas och ställa in dom i sin hylla igen. Annars får jag göra det i helgen.

Det blev skitsnyggt med en mer färgad tapet. Hade en vit med några ljusgrå/bruna blommor på. Typ från 80-talet eller så. Nu har vi en ljus fin grön färg i köket! Och allt det vita som finns i köket är VITT och inte gult längre. Synd bara på där fula jävla plastlisterna som faller ner hela tiden! Nu är det bara luckorna kvar sen är köket klart.
På måndag ska hela hallen vara tom. Det blir intressant... Ska spacklas och grejjas där nästa vecka. Köket har faktist varit lätt att hålla barnen borta ifrån. Men hallen den går man igenom hela tiden ju! Får väl se hur det går.

Nä måste sova nu. Är så trött. Åkte till skövde och handlade mat på icamaxi nu ikväll då köket tapetserades färdigt. Skönt att ha det gjort.

Renovera inte med barn..

Haha detta ska jag inte göra om så länge vi bor i lägenhet. Okej om man bor i ett stort hus med trädgård.. Det är oframkommligt i köket. Har kvar alla saker i skåp och lådor. Men allt annat som har funnits i köket (en hel del) står placerat på andra ställen.. Inte så kul när man har barn. Och stackars Lia kommer knappt in i sitt rum. Hon måste ju gå genom köket.
Hoppas på att köket blir klart nu i helgen! Idag blev det kokekorv med bröd till lunch. Sen ställde jag mig och gjorde en ugnspannkaka som barnen och Mikael kunde värma nu ikväll. Efter som jag jobbade och Mikael kom hem efter att pappa börjat slipa i köket. Gick ju inte vara där ute då. Ännu mindre laga mat. Micron står i vardagsrummet på en byrå ;-)

Funderar på att åka och handla mat i morgon då Mikael kommit hem från jobbet. Så slipper vi och barnen vara i vägen när det målas och förhoppningsvis tapetseras.
Längtar tills allt är klart! Vardagsrummet kommer bli skitsnyggt! En brunbeige tapet och en brunblommig/guld fondvägg! Låter inte snyggt men det var det! Ska visa kort den när det är klart!
Dax att krypa ner i sängen..


Catta: Anna och Christoffer ska gifta sig den 22 maj.. Så det är inte långt kvar.

Oordning!!!

Fy vad jag inte tycker om oreda.. Pappa kommer inom 20 minuter och ska spackla köket. Så Precis ALLT är packat i lådor eller flyttat till annat lämpligt ställe. Ställde en hel del på balkongen. Bara för att det inte ska vara i vägen här inne. Hoppas på att det går fort att få ordning. För sen väntar ju hallen och vardagsrummet. Känns som om köket och hallen blir jobbigast. För köket lagar man mat och äter. Hallen måste man igenom för att komma ut.
Fast det blir nog jobbigt när vi måste tömma vardagsrummet OCH Lias rum. En dörr ska sättas igen där. Fick göra det OM det fanns tapeter till Lias rum. Och det fanns det, till och med bården fanns kvar ;-)

Idag har jag och barnen varit ute och gått. Handlade lite. Hem och lagade till en god kycklingsallad med vitlöksbröd till. Den åt vi på balkongen! Var så skönt och båda barnen åt med god aptit.




Pigg nu på morgonen

Somnade i Melwins säng igår. Gick bara in i våran säng med kläder på och somnade om igen :-) Så Mikael väckte mig inatt och frågade om jag skulle sova med kläder på? Vaknade vid 6 och var jättepigg. Sovit ca 10 timmar!

Nu är båda barnen vakna. De somnade jättefort igår. Fast det berodde nog på att vi var ute hela eftermiddagen. Åkte med mamma och pappa till torpet. Bara hem sen på kvällen och äta kvällsmat och in i ett bad sen somnade dom gott lika så jag och Mikael..
Varför kan inte jobbet ringa en sån här dag då man redan är vaken? Nej då de ska ringa då man sover..



Min knasiga Melwin...



Möhippa.

Igår kom den dagen så vi hade möhippa för min syster. Därför jag inte kunde skriva vad jag skulle göra igår.

Vi möttes allihopa hemma hos Felicia. Där hämtades vi upp av Petra i en minibuss (så alla fick plats). Vi hade med alla saker vi behövde.
Jag och Felicia gick till Anna, för att Anna trodde bara jag, felicia och mamma skulle fixa möhippa för henne. Men det var igentligen, jag, Felicia, Petra, Catrin, Fanny och Sandra.
Vi plingade på hos Anna. Hon öppnade efter en stund. På direkt med en ögonbindel, och sen en blå overall. Självklart en slöja. En lapp på magen där det stod:


Anna gift dig med Mediamarkts Christoffer. Allt annat känns puckat!!!

Vi packade en väska till Anna med hemligt innehåll. Bara för att hon inte skulle få reda på vad vi ska göra. Och så gick vi ut med henne. Hon hade fortfarande ögonbindel.. Utanför stod bilen och väntade. Vi satte henne där och alla andra i bilen vara helt tysta. Anna kunde inte förstå vad det var för bil ;-)



Här sitter hon i bilen och vi ska strax åka.

Körde lite kringelikrokvägar mot stan, stannade och tankade. Parkerade på parkeringen på torget. Och självklart var det massa folk igår på stan. Och polisen stod och kollade bilar ;-) Lions alla gubbar stod och gjorde något på stan.


Hör är Anna på väg ut ur bilen och fram mot torget. Vilket hon inte gissade på..




Sen satte vi henne på en pall och matade henne med 8 olika saker, som Ketchup, chilisås, pastasås, senap m.m. Hon skulle gissa rätt. Och för varje fel så skulle hon göra något. Efter detta fick hon ta av ögonbindeln och såg vilka som var med ;-)

3 fel blev det! Hon fick bland annat ha gympa där fick hon med 4 lionsmedlemmar ;-)




Och precis på denna bild så tog Anna i så att overallen sprack under armen! Haha.

Sen fick hon hitta tre personen att spå. Vilken hon inte visste alls hur hon skulle göra.


Hon fick blandannat spå blomgubben på torget. Hon fick för övrigt blommor av han. 20 kr av en annan gubbe och en chokladbit av en annan.

Sist men inte minst skulle hon krama minst 10 personen som jobbade i butiker runt om torget. Hon lyckades med det också.



Sen dog min kamera tyvärr.... Har några bilder på mobilen också. Men har inte lagt in dom på datorn än.

Vi fortsatte vår resa till Falköping. Anna fick ha ögonbindel hela vägen. Vi åkte en massa omvägar och till slut parkerade vi ganska nära centrum i falköping. Där fick Anna ta av sig ögonbindeln och gissa vart vi var. Hon trodde på Mariestad. Till slut såg hon en skylt där det stod Falköpings tidning. Då fattade hon vart vi var. Men vad skulle vi göra med henne nu..
Haha blev mat på restaurang Nouveau. Satt länge och åt och pratade. Väldigt mätta så satte vi oss i bilen igen och Anna trodde det var klart. Att vi skulle hem. Men efter att vi köpt lite fika fick hon ta på ögonbindeln och vi fortsatte åka.

Hittade en glänta där vi stannade och fikade. Anna fick nu ta av ögonbindeln och gissa vart vi var. Hon trodde vi var på väg mot lager 157. Vi råkade försäga oss lite om hästar och jag och petra har frågat om ridstövlar och ridskor för någon vecka sedan. Så Anna trodde vi skulle rida på western hästar.. För det fanns ganska nära lager 157.. Fast det var ju helt fel. Vi fikade och sedan delade vi upp oss i 2 lag. Skrev lappar på saker. Och Anna fick göra charader för oss och vi hade en liten tävling.

Sen fick Anna ta på sig ögonbindeln och vi bytte om till ridkläder. Fortsatte och kom till slut fram till vårt slutmål. Kyrkekvarn. Vi skulle rida på Islandshästar!
Det var jätteroligt, har aldrig provat på det förut. Fick prova på att tölta en massa gånger. Dock så kunde inte hästarna passgång (flygande pass). Men blev en massa galopper i uppförsbackar vilket var skitkul! Så himla fina ridvägar där. Red utmed tidan en bra bit.
Sista backen var lite drygt 1 kilometer och stå upp där tog rätt bra på benen kan jag lova. Så idag har jag träningsvärk i ryggen och i sittbenen. Inte i armarna och benen som jag trodde.
Jag ska absolut rida islandshästar fler gånger!

Ganska trötta och möra i kroppen åkte vi hemmåt, en lyckad och rolig dag!


Och här är det lyckliga blivande brudparet:






Hemma efter en lång dag.

Åkte från stan idag vid 6. Var framme vid 8 ganska exakt. Det snöade, regnade, haglade och solen sken om vartannat hela vägen ner. På vissa ställen var det rena rama snöovädret, och 5 min senare sken solen och man såg inte skymten av snö. Sen helt plötsligt haglade det. Så höll det på hela vägen.
Knappt inga bilar på parkeringen när vi kom fram. Bara att gå raka vägen in. Gick i lugn och ro utan att trängas i ca 1,5 timmar. Sen började folk välla in. Då kännde vi oss klara och hade fyllt en vagn....
Vi betalade och gick ut.

Sen kom vi på att klockan bara var 10. Det var ingen restaurang som vara öppen än. Så vi gick in en vända till och handlade ;-) Blev bara lite grann som vi kom på att vi missat första gången. Och då var det betydligt mer folk. Men ändå inte så mycket som det brukar vara på hösten.

På väg hem så hade det börjat blåsa halv storm. Fick åka sakta. Det haglade, snöade och regnade och sen kom solen fram även på vägen hem.

Så nu har barnen nya kläder, Melwins födelsedagspressenter är klara, Meyas pressenter är klara, bröllopspressent till syrran och hennes kille är klara och sen även lite födelsedagspressenter till Lia. Även om hon fyller år om drygt 3 månader så är det skönt att ha köpt en hel del.

Ikväll ska jag och Mikael kika på någon film. Barnen verkar jättetrötta, så det blir tidig säng för dom.

Åker snart..

Sitter och äter frukost, inte för att det smakar så bra så här tidigt. Men måste äta något. Väntar på att Mikael ska komma hem. Han har ju jobbat. Nu kom han visst.
Så snart han bytt om så åker vi till ullared.
Saknat barnen som sjutton inatt. Men vet att de har det bra och sover förhoppningsvis nu.

Kallt.

Idag så gick Lias avdelning på dagis till barnens hus. De hade haft jättekul. Och i morsse när jag lämnade henne sa de att de kom nog tillbaka närmare 11.30. Brukar hämta 11.15.
De kom inte förrän 11.45. Hämtade Melwin vid 11.10 så jag stod länge ute, och det var verkligen svinkallt!

Ska strax laga middag. Och sen blir det gos med barnen hela eftermiddagen innan de ska hem till mamma och pappa.



Tapeter och ullared.

Oj, är jättesvårt att hinna med att sitta vid datorn. Har haft fullt upp varenda dag och ännu mer blir det.

Idag kom min pappa hit med tapetkartor. Vi ska få omtapetserat i hallen (båda hallarna), vardagsrummet och köket. Efter som de har så mycket att göra nu så ska min pappa jobba extra och tapetsera vårat efter jobbet och på helger.
Nästan varenda lägenhet här är nu uthyrd. Och alla lägenheter ska fixas i ordning innan de hyrs ut. Och sen är det ju Tibro och falköping som ska fixas också.. Alltså har de fullt upp.
Blev igentligen lovad tapetsering i januari, februari. Men nu är det så mycket så de har helt fullt hela april, maj, juni och juli! Så därför har pappa fått lov att göra vårat på överid.
Ska bli skönt med nya köksluckor också! De faller ju av utan vidare! Lika så garderobsdörrarna, de ska byta gånggärn på dom..


Ikväll ska barnen gå till mormor och morfar och sova där inatt. Jag och Mikael åker till Ullared i morgon bitti. Ska bli skönt att bara komma iväg helt själva för en gångs skull.

På lördag så är jag uppbokad hela dagen. Men vad få ni veta då, kommer bilder och lite vad jag gjort den dagen.. Ska bli intressant.

Nu ska jag packa barnens väskor, sen funderar jag på att gå ut och gå en stund innan barnen ska hämtas på dagis.

Fortfarande sjuk...

Jag vaknade upp idag och ögoninflammationen har kommit tillbaka. Och huvudvärken är kvar som varje förmiddag. Varför bara på förmiddagen?

Idag ska jag och barnen åka med mamma, pappa kanske Felicia ut till torpet. Blir en heldag ute. Ska ha med kokekorv och bröd. Sen blir det kanelbullar och chokladmuffins att fika på i eftermiddag.
Ska sätta upp studsmattan! Till Lias stora glädje, som hon tjatat om det.

Igår var ingen bra dag. Det var ju svinkallt ute, så vi höll oss mest inne. Och det skulle vi ju inte gjort för frammåt 15 så började barnen bli rastlösa. Och vid 17 var de faktist väldigt jobbigt. De bara höll på och gjorde saker de inte fick.. De slogs, bråkade och trotsade som bara den. Lyssna visste de inte vad det var just då...
Till slut fick vi nog. Jag satte mig med Melwin på hans rum och Mikael gick in med Lia på henns rum. Jag och Melwin byggde med legot, blev många olika höga torn och en djurpark, garage m.m.

De lugnade ner sig så vi alla fyra kunde sätta oss i soffan och kolla på wild kids tillsammans. Sen åkte de bums i säng efteråt. Tror det tog 5 minuter så sov båda ;-)


Dax att göra i ordning oss strax. Ska åka vid 11. Har packat allt, vi är klara. Så bara att ta på ytterkläder och gå ut.

Lördag.

Varför kunde inte det fina vädret ha fortsatt för? Skulle ju regna idag och i morgon, nästa vecka hoppas jag på sol igen.

Barnen är vakna, vi har ätit frukost och nu kikar de på pettson och findus.
Jag själv har lite ont i huvudet idag. Vet inte varför, men har haft det på förmiddagarna några dagar. Se sen ikväll om jag får tid att lägga in lite nya bilder från digitalkameran. Har inte riktigt haft tid än. Alltid mycket att göra ;-)

Jaha ja..

Ja, det förklarar ju en hel del....

Ny dag med sjuk Melwin..

Melwin min lille underbara kille har alltid sovit i sin säng från början. Han har vaknat 1-2 ggr på natten. Men för 2 månader sen började det komma nätter då han sov hela natten utan att vakna. (dock kunde han göra det innan också men det var enstaka nätter det). För 1 månad sen ungefär så har han sovit varenda natt utan att vakna! Inte en enda gång har jag varit uppe med honom på 1 månad! Fatta att jag varit utvilad ;-)

Men så kom natten igår och han fick feber. Så inatt har jag varit uppe 1 gång. Fick ta tempen och den låg på 39,8. Han fick nytt kallt vatten och han somnade på ca 10 min. Han var helt slut stackarn.
Igentligen skulle jag ha jobbat idag. Men jag är hemma och vabbar. Min tur känner jag, har aldrig verit hemma med barnen, det har Mikael tagit. Just för att vi tjänar på det. Men idag är jag hemma med min sjukling..

Får se vad vi ska hitta på idag. Blir väl en dag inne. Barnen sover fortfarande. Jag har varit uppe före dom i några dagar nu ;-) Mest för att de lägger sig så sent nu (är ju så ljust ute på kvällarna). Iallafall så har de börjat sova längre på morgonen. Och jag är alltid morgonpigg..


Min lilla pyjamaskille älskar att gå i pyjamas fram på förmiddagen. Vill inte byta om.



Jenny: Ja, det är det utedagiset som jag pratade om.

Det lutar åt att han får gå kvar nu. Vill inte byta, han trivs ju så bra nu. Han har aldrig skrikit en endaste gång då jag lämnat honom! Var bara på inskolningen som han blev lite gnällig några minuter då jag försvann från honom. Men sen dess så har han bara sprungit in och börjat leka.
Sen tycker jag att fröknarna och dagiset är toppenbra! Iaf de 2 avdelningar som mina barn går på.


Hur ska man göra?

Precis hemkommen från utvecklingssamtal för Melwin. Allt var bara bra. Han leker väldigt bra självständigt, alltid glad och lyssnar bra. Dom tyckte talet kommit igång jättebra nu.
Men.. Alltid ett men. Vid 3 år ca brukar de ju få flytta över till myran. Den större avdelningen. Melwin blir 3 i maj. Han är tredje barn att få flytta över. Kanske blir det inga barn som kan flytta till myran alls. För det var så många från en annan avdelning som nästan var 4 år. Och alltså väntat i 1 år. De ska igentligen gå till en annan avdelning men den var full.
De tipsade om skogsnallarna.. Är ju från 3 år. Visst kan jag tänka mig att Melwin kan börja där. Men då har han ju alla sina kompisar kvar på loppan/myran. Och han "känner" ju redan fröknarna på myran. Så det känns inte bra att bryta upp ett bra dagis där han trivs och har kompisar. Han kanske inte alls skulle trivas eller få samma bra kontakt med barnen där. Men sammtidigt är det säkert inte så bra för utvecklingen att gå kvar på loppan.. Är ju många mindre barn där också.

Får väl fundera lite. Men just nu känns det som om han får gå kvar!

Jag skäms..

Haha Melwin var olydig nyss. Vi satt och fikade på muffinsen vi bakade igår. Jag gick till diskbänken och skulle göra något. Helt plötsligt säger Lia till mig att Melwin är olydig. Då har han tagit 2 muffins och smulat sönder dom på bordet och golvet...
Jag borstade av honom och in med han på rummet. Lia var duktig och hämtade dammsugaren. Då ropar Melwin från toa. Han hade kissat. Jag hjälpte honom. Sen sa han bara helt plötsligt: - Jag skäms...
Haha kunde nästan inte hålla mig för skratt.


Med Lia gick det bara bra. Hon kunde allt en 6-åring ska kunna och lite till. Vägde 22,9 kg och var exakt 120 cm lång. Ligger 1 streck över normalkurvan på både vikten och längden.

Nä dax att sätta fart har fullt upp... Massa saker som ska göras och åka iväg en sväng sen.

Vikt och längd.




Ska bli kul att se hur lång Lia blivit och vad hon väger. Kollade i bvc-boken nyss och hon var där vid 4 år och 1 månad sist.. Då var hon 109,5 cm lång och vägde 18,5. Det är ju över 1,5 år sen. Tippar på att hon är 120 cm nu och väger nästan 23 kg. Se sen om jag har rätt.
Melwin ska vara hos mormor under tiden. Ska ju vara synkontroll och skriva massa papper säkert. Så lika bra att inte ha med honom så Lia kan vara helt koncentrerad.


Tidig morgon..

Var uppe före mina barn idag. Hoppade in i duschen och när jag kom ut satt Melwin i soffan och väntade på att jag skulle sätta på tv:n.. Haha. Var fel kanal på så han vet inte vilken som är rätt.
Hela dagen idag är helt fullspäckad. Massa att göra. Och självklart så har jag fortfarande ögoninflammation, så kan inte sminka mig......

Tror Melwin börjar bli sjuk IGEN.. Han hostade igår så han kräktes. Som tur var så har jag lärt mig när det är vanlig hosta eller kräk-hosta.. Jag fick upp honom vid diskbänken så han kräktes i slasken.. Bättre det är på hela golvet, soffan eller en matta. Kan ju skvätta på tapeterna också.
Väntar fortfarande på att få omtapetserat, och så ska vi få nya köksluckor! En skulle de ta med och "laga", den är slängd. Smarta dom är va? Sen är det en till lucka som åkt ner. Men det skiter jag i, det kommer ju nya snart.
Fat när detta blir vet jag inte. Tydligen är det snart fullt här i stensiken. De har nästan inga lägenheter kvar att hyra ut. Detta beror nog på att de inte ska göra någon hyreshöjning.. Skönt det.

Nu vill Melwin gosa. Bäst att sätta mig i soffan en stund.

Fortsättning på Ku* gubbe...

Lia har en cykel och den är alldeles för liten. Har tänkt att köpa en ny. Men de är så förbaskat dyra. Hon kanske bara kan ha den detta år? ingen som vet.. Vi kikade runt på blocket idag och hittade en jättefin, nästan ny cykel i Hjo. Fanns några liknande för samma pris men denna var kanon. 350 kr för en nästan ny cykel. Kostar ju över 1000 för en ny.
Mikael ringde och frågade om de hade kvar den. Och de hade dom. Sen frågade han om vi kunde komma och köpa den. Jo, det gick bra sa gubben. De bestämmde att vi skulle ringa då vi kom till hjo för vägbeskrivning. Det stod ingen adress på blocket nämligen.
Vå tog på oss ytterkläder och tog ut pengar och åkte mot hjo. Och väl där så ringer vi en gång, två gånger, tre gånger.. Utan svar. Parkerade och väntade en stund. Ingen som ringde upp, så vi ringde igen. Ingen som svarade då heller. Bara att åka hem.

Lia var helt förtvivlad på vägen hem. Hon hade ju sett fram emot en "ny" cykel så mycket! Hon har tjatat om det sen snön försvann.


Får väl åka ut och hämta den gamla 60-tals cykeln i torpet ett tag, tills vi hittar en annan. Men Lia hade lite svårt att cykla på den.. Var mycket lättare på en nyare modell om man säger så ;-) Denna cykel fick Lia av min kusins mamma, alltså min farbrors x, hennes nya gubbe köpte cykeln. Kanske har träffat honom ca 5 gånger. Han var på en auktion, han gav 40 kr för den! Och inte ett fel är det! Allt är original på cykeln. Vill inte ha den stående här ute på gården just för detta.. Folk snor ju sånnt som är "värdefullt"..



Här är iallafall den cykeln.. Haha mamma hade en precis lika dan när hon var liten ;-)






Jävla ku* gubbe!

Faan.. Hur kan man bara med att göra så? Skriver exakt vad sen.. Ska äta mat nu och sen lägga barnen..

Utedag i solen.

Nu har vi varit ute både förmiddag och eftermiddag. Och om en stund så ska vi ta en cykeltur alla 4. Melwin tjatar varje dag att han vill ha en cykel. Så det ska ha få när han fyller 3 år. Är ju inte långt kvar nu. ca 3 veckor kvar bara.

Ikväll blir det till att laga mat. Blev lätt lunch då vi ville ut igen.. Men ikväll blir det stekt kött, potatis, brunsås och kokta morötter. Så gott och barnen älskar detta.
Just nu ligger Melwin i soffan och sover. Han var helt slut efter att vara ute så mycket. Orkade inte äta mellanmål så han ville ha välling, det fick han faktist ;-)

Imorgon ska Lia till bvc för 5 ½ årskontroll. Hon var 5 ½ i januari ;-) Skulle vara överskrivning från bvc till skolsköterskan. Och så de vanliga sakerna som vikt, längd, synkontroll och även en spruta.
Denna spruta är inget hit. Lia bara hatar sprutor (Melwin älskar att få spruta ;-)... )Jag kommer så väl ihår när jag fick denna spruta. Jag skrek och vägrade.. Fick sitta i pappas knä. Läkaren (som då gav alla sprutor) frågade mig om jag visste vem som fick mest sprutor i världen. Nej sa jag då. Då pekar läkaren mot fönstret och både jag och pappa kollar dit. I fönstret hänger emil i lönneberga, en liten docka typ.. Och sen bara någon sekund efter vi sett emil sa läkaren, jaha då var det klart.. Han hade gett mig sprutan när jag kollade upp på emil.. Jag kännde inte ett dugg av att han stack mig. Pappa fattade inget heller.. haha.

Nä, nu får Melwin allt ta och vakna... Annars somnar han aldrig ikväll.

Kanske ska ta mig tid?

Haha kom på att jag har en blogg också. Kanske dax att uppdatera lite?

Ja, sagt som gjort. Dagen började aldeles perfekt. Jag och Melwin gick upp tidigt och satt och myste i soffan. Efter en stund så frågade jag och vi skulle baka muffins. Sagt som gjort så blev det chokladmuffins. Lia låg och sov, var uppe lite sent igår.
Blir en picknink med de nybakade muffinsen senare idag. Verkar bli helt underbart väder ute!

Både igår och i förrgår så har barnen varit ute nästan hela dagarna. Grillat korv och byggt kojjor i skogen. I lördags så var de med mamma och pappa och mina 2 systrar med respektive. De hade haft jättekul. Och i går var vi allihopa med Mikaels släkt i brandstorp och grillade och myste i värmen.

Jag har precis varit sjuk.. Skulle jobbat i fredags och igår. Men jag går ff på pencellin och har ögoninflammation. Febern är iaf borta nu!

Ska se om jag nogon dag har tid att lägga in bilder från mobilen och digitalkameran..






Bilderna är tagna förra året i december tror jag det var.. Precis innan snön kom.





RSS 2.0