Melwin har fyllt 4 år.

Igår var stora dagen. Melwin vaknade femtioelva ggr på natten och frågade om han fyllde år nu. Vid 5 gav jag upp och vi gick upp och satte oss i soffan. Han hade då varit vaken sen 5.30..
Vi väntade tills Mikael kom från jobbet och lia vaknat så fick han sina födelsedagspressenter. Han blev jätteglad.
Vi duschade och fixade lite här hemma. Han frågade ungefär var tionde minut när gästerna skulle komma.

Så till slut var klockan 11 och de kom. Han öppnade paketen och var duktig och slängde allt papper när han öppnat ett paket. Sen fortsatte han med nästa ;-)
Vi åt lite mat och sen fikade på glasstårta. Självklart fick han blåsa ljus i tårtan.
Barnen fick åka raggarbil med Malin och Alvina en stund. Vi andra knallade fram mot stan och mötte upp barnen där för ankrace.
Vi gick sen hem och vilade en stund, var riktigt skönt!

Vid 18 gick vi bort mot hagakiosken och satte oss på en bänk och Melwin stod länge och kollade på bilarna. Lia och hennes kompis sprang i skogen och byggde koja.
Vi gick hemmåt och satte oss utanför mormors balkong och satt där till ca 21. Melwin tog ut en snurrsak som han fick i pressent av Felicia idag. Han sprang och hade jättekul med den hela tiden! Lia lekte med sina kompisar på gården. Sen fick hon följa med en kompis och hans pappa till hagakiosken och köpa glass. När hon kom tillbaka förs hon som bara den! Hon hade gått utan jacka dit, käkade glass och temperaturen sjönk ganska fort då solen gick ner.

Vi gick in och barnen åt lite och bytte om till pyjamas, Melwin la sig bara i sin säng så sov han ;-) Han hade då varit vaken sen 4.30 på morgonen och somnade vid 21. Haha men han har haft en riktigt bra 4-årsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0